A wiecie że teraz na TVP Polonia jest fajny koncert radia Zet w Słubicach ;)
A wiecie że teraz na TVP Polonia jest fajny koncert radia Zet w Słubicach ;)
A wiecie ze nie wszyscy maja TV Polonia ha ha
Siwa natłuszczaj mam rękawiczki bawełniane na noc dużo kremu z Urea ja miałam podobnie od rękawiczek silikonowych teraz mam te z Aldi i wszystko ok:)
Ale kto ma telewizor to ma też polonie;)
Nie wiedzialem ze W Aldi mozna kupic rekawiczki.Czym sie roznia od tych z apteki ? Co prawda ja nie musze miec az tak delikatnych dloni jednak czasami talk z rekawiczek tez daje mi sie weznaki
No tak nie jest Ja mam kablowke i nie ma w niej TV Polonia. Sam telewizor nie wystarczy aby odbierac Polonie hihi
Chyba niczym szczególnym,może jakością,bo przecież te w luzem w kartonach sterylne nie są.Te z Aldika to lateksowe są,nie pamietam,czy maja talk w środku.Na pewno bedzie napisane na opakowaniu,czy są z talkiem ,czy nie.
Acha,w Rossmanie też można dostać takie rękawiczki-lateksowe i winylowe,ale są droższe.Cena taka jak aptecznych.
Ale kto ma telewizor to ma też polonie;)
Ja nie mogę mieć ani z talkiem, ani z aloesem, bom alergiczna;( przez pierwszy tydzień zastanawiałam się o co chodzi, że mnie ręce swędzą i tradycyjne pęchcerzyki z płynem wylazły... Patrzę na opakowanie a tam aloes...
a ja nie mam
Kurcze,to już z aloesem robią?A gdzie je kupujesz-cobym się kiedy nie nacięła;)
Kurcze,to już z aloesem robią?A gdzie je kupujesz-cobym się kiedy nie nacięła;)
Uśmiałam się wczoraj w DMie. Chciałam sobie do domciu coś kupić fajna szmatkę do kurzu. Tak sobie przeglądałam i nagle rzucił mi się w oczy napis na opakowaniu szmatki .... po polsku !!! Ha haha nigdzie indziej, na żadnym innym produkcie tylko na tej szmacie. Noż ubawiło mnie to do łez.