Na wyjeździe #11

16 lipca 2014 15:16
A wiecie że teraz na TVP Polonia jest fajny koncert radia Zet w Słubicach ;)
16 lipca 2014 15:22
nianta

A wiecie że teraz na TVP Polonia jest fajny koncert radia Zet w Słubicach ;)

A wiecie ze nie wszyscy maja TV Polonia ha ha
16 lipca 2014 15:23
ORIM

A wiecie ze nie wszyscy maja TV Polonia ha ha

Ale kto ma telewizor to ma też polonie;)
16 lipca 2014 15:25
takaja

Siwa natłuszczaj mam rękawiczki bawełniane na noc dużo kremu z Urea ja miałam podobnie od rękawiczek silikonowych teraz mam te z Aldi i wszystko ok:)

Nie wiedzialem ze W Aldi mozna kupic rekawiczki.Czym sie roznia od tych z apteki ? Co prawda ja nie musze miec az tak delikatnych dloni jednak czasami talk z rekawiczek tez daje mi sie weznaki
16 lipca 2014 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

No tak nie jest Ja mam kablowke i nie ma w niej TV Polonia. Sam telewizor nie wystarczy aby odbierac Polonie hihi
16 lipca 2014 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Nie wiedzialem ze W Aldi mozna kupic rekawiczki.Czym sie roznia od tych z apteki ? Co prawda ja nie musze miec az tak delikatnych dloni jednak czasami talk z rekawiczek tez daje mi sie weznaki

Chyba niczym szczególnym,może jakością,bo przecież te w luzem w kartonach sterylne nie są.Te z Aldika to lateksowe są,nie pamietam,czy maja talk w środku.Na pewno bedzie napisane na opakowaniu,czy są z talkiem ,czy nie.
Acha,w Rossmanie też można dostać takie rękawiczki-lateksowe i winylowe,ale są droższe.Cena taka jak aptecznych.
16 lipca 2014 15:32
ORIM

No tak nie jest Ja mam kablowke i nie ma w niej TV Polonia. Sam telewizor nie wystarczy aby odbierac Polonie hihi

Wszędzie gdzie byłam , nie było kablówki, wystarczyła tylko naziemna i miałam... Nieważne, może się mylę... 
16 lipca 2014 15:35
tina 100%

Chyba niczym szczególnym,może jakością,bo przecież te w luzem w kartonach sterylne nie są.Te z Aldika to lateksowe są,nie pamietam,czy maja talk w środku.Na pewno bedzie napisane na opakowaniu,czy są z talkiem ,czy nie.
Acha,w Rossmanie też można dostać takie rękawiczki-lateksowe i winylowe,ale są droższe.Cena taka jak aptecznych.

Ja nie mogę mieć ani z talkiem, ani z aloesem, bom alergiczna;( przez pierwszy tydzień zastanawiałam się o co chodzi, że mnie ręce swędzą i tradycyjne pęchcerzyki z płynem wylazły... Patrzę na opakowanie a tam aloes...
16 lipca 2014 15:35
nianta

a ja nie mam
16 lipca 2014 15:43
nianta

Ja nie mogę mieć ani z talkiem, ani z aloesem, bom alergiczna;( przez pierwszy tydzień zastanawiałam się o co chodzi, że mnie ręce swędzą i tradycyjne pęchcerzyki z płynem wylazły... Patrzę na opakowanie a tam aloes...

Kurcze,to już z aloesem robią?A gdzie je kupujesz-cobym się kiedy nie nacięła;)
16 lipca 2014 15:45
siwa

a ja nie mam

Na początku też tutaj nie miałam, ale zrobiłam jeszcze raz programowanie,  przekopałam 700 kanałow i jest! :)
16 lipca 2014 15:47
tina 100%

Z aloesem w Rossmanie-tzn. Są dwie wersje, jedna z aloe, a druga czysta bez niczego.. W edece są lepsze, jakby z grubszej gumy, ale z  talkiem :/
16 lipca 2014 15:54
tina 100%

Cale zycie sie czlowiek uczy.Ja nawet nie rozgladalem sie w Aldiku za rekawiczkami.Moze dlatego ze zawsze rodzina mnie zaopatruje.
16 lipca 2014 16:07 / 8 osobom podoba się ten post
Uśmiałam się wczoraj w DMie. Chciałam sobie do domciu coś kupić fajna szmatkę do kurzu. Tak sobie przeglądałam i nagle rzucił mi się w oczy napis na opakowaniu szmatki .... po polsku !!! Ha haha nigdzie indziej, na żadnym innym produkcie tylko na tej szmacie. Noż ubawiło mnie to do łez.
16 lipca 2014 18:17 / 11 osobom podoba się ten post
Mycha

Uśmiałam się wczoraj w DMie. Chciałam sobie do domciu coś kupić fajna szmatkę do kurzu. Tak sobie przeglądałam i nagle rzucił mi się w oczy napis na opakowaniu szmatki .... po polsku !!! Ha haha nigdzie indziej, na żadnym innym produkcie tylko na tej szmacie. Noż ubawiło mnie to do łez.

No to ja się też ostatnio uśmiałam,ale z siebie, spotkalam w kilku sklepach "Polish nail" i mówie do corki,że w życiu nie spodziewałabym się w CH polskich lakierów do paznokci hahahahahaahh, a córka mowi :" mamooooo "polish" to znaczy z połyskiem..."hahahahahahh