Powitajki przy kawie 68

07 stycznia 2022 13:35 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek po dłuższej nieobecności. Hamburg nie wypalił, niestety. Od przyszłego tygodnia będę powoli coś szukać. Wszystkim życzę bezstresowego dnia. ???

Przykro mi Maluda,coś ostatnio nie idzie Tobie najlepiej 
Nowy rok,czas na nowe ,na pewno lepsze. 
Czy Twój mail w profilu jest aktualny?
Zaraz skrobnę coś do Ciebie, zajrzyj proszę ?
07 stycznia 2022 15:42 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przykro mi Maluda,coś ostatnio nie idzie Tobie najlepiej :-(
Nowy rok,czas na nowe ,na pewno lepsze. 
Czy Twój mail w profilu jest aktualny?
Zaraz skrobnę coś do Ciebie, zajrzyj proszę ?

Tak Gusia, e-mail jest aktualny 
kbeatka445malpainteria. pl
07 stycznia 2022 15:51 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Tak Gusia, e-mail jest aktualny 
kbeatka445malpainteria. pl

Napisałam do Ciebie 
08 stycznia 2022 05:54 / 6 osobom podoba się ten post
Witam się z wami  miałam dziwny sen i się obudziłam i nie mogé już spać,gdy wstanieeci to miłej i spokojnej soboty życzę  a teraz idę się przewietrzyć na balkon  
08 stycznia 2022 06:19 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Witam się z wami :chaplin: miałam dziwny sen i się obudziłam i nie mogé już spać,gdy wstanieeci to miłej i spokojnej soboty życzę :najlepszego2: a teraz idę się przewietrzyć na balkon :detektyw: :-(

Ładnie to tak te dziwne sny do innych telepatycznie wysyłać ?? Szybciej dolecą myślisz jak z jednego regionu jesteśmy ??Też już nie śpię ?
08 stycznia 2022 06:27 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek Opiekunowo. U mnie sypnęło śniegiem, brrr. Zabieram się za kawę, bo dzisiaj rozlanowalam intensywny dzień. Życzę spokojnego dnia i smacznej kawy lub hernaty☕???
08 stycznia 2022 06:52 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Ninka budzi z rana na odległość a w domu obudzona podczas przekraczania przez łoże Munża.Światla nie świeci to często nie trafi  na powierzchnie stałą tylko ciepłą i ruchomą ?No tak to wyro stoi że inaczej się nie da ,Próby były podejmowane ,chyba że do sąsiada się przebijemy na metr
Zdrówka życzę bo coś czytam że się tu ludzie na urlopach pochorowali. Dusia,Gusia,Nina  dbajcie o siebie.Ja to żnów nie mogę sobie poradzić z suchością skóry a dokładnie ręce, stopy i co gorsza usta.Już nie wiem co stosować . Czy to alergia na maseczkę czy inna przyczyna? Zbadam też znów TSH i poleżę do pulmonologa bo mi czasem tchu brak jak na te 4 p.wchodzę . Kaszel mam też nieciekawy  pocovidowy chyba?Jak już siedzę w domu to się przebadam .Pozdrawiam serdecznie pracusiów i urlopujacych jeszcze..
08 stycznia 2022 07:18 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry

Chłodno, ale bez śniegu. 
Za godzinę rozruch do sklepu, podopieczny śpi. Nie chcę go później targać po sklepie, najwyżej spacerek do kontenerów ze szkłem i taką małą rundkę zrobić. Kiedyś muszę spytać się go, czy na cmentarz chce jechać. Zawsze zamawia się taksówkę na nazwisko doktora , a ja nic nie płacę. Taksiarz potem przesyła fakturkę opiekunce prawnej i wszystko gra.
Mój doktor lubił jeździć nad Ren do jakiejś knajpki, ale teraz... raz, że zimno, a dwa obostrzenia.
Życzę naszym chorowitkom wyzdrowienia, a pozostałym mówię... dbajmy o siebie.
Miłego dnia Opiekunkowo 
08 stycznia 2022 07:25 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry :-)
Ninka budzi z rana na odległość a w domu obudzona podczas przekraczania przez łoże Munża.Światla nie świeci to często nie trafi  na powierzchnie stałą tylko ciepłą i ruchomą ?No tak to wyro stoi że inaczej się nie da ,Próby były podejmowane ,chyba że do sąsiada się przebijemy na metr:hihi:
Zdrówka życzę bo coś czytam że się tu ludzie na urlopach pochorowali. Dusia,Gusia,Nina  dbajcie o siebie.Ja to żnów nie mogę sobie poradzić z suchością skóry a dokładnie ręce, stopy i co gorsza usta.Już nie wiem co stosować . Czy to alergia na maseczkę czy inna przyczyna? Zbadam też znów TSH i poleżę do pulmonologa bo mi czasem tchu brak jak na te 4 p.wchodzę . Kaszel mam też nieciekawy  pocovidowy chyba?Jak już siedzę w domu to się przebadam .Pozdrawiam serdecznie pracusiów i urlopujacych jeszcze..:kwiatek dla ciebie2::buziaki2:

Zdrówka życzę i reszcie chorusiow. Też dziś wezmę profilaktycznie na gardło, bo czeka mnie trzecia dawka. 
08 stycznia 2022 09:03 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry :-)
Ninka budzi z rana na odległość a w domu obudzona podczas przekraczania przez łoże Munża.Światla nie świeci to często nie trafi  na powierzchnie stałą tylko ciepłą i ruchomą ?No tak to wyro stoi że inaczej się nie da ,Próby były podejmowane ,chyba że do sąsiada się przebijemy na metr:hihi:
Zdrówka życzę bo coś czytam że się tu ludzie na urlopach pochorowali. Dusia,Gusia,Nina  dbajcie o siebie.Ja to żnów nie mogę sobie poradzić z suchością skóry a dokładnie ręce, stopy i co gorsza usta.Już nie wiem co stosować . Czy to alergia na maseczkę czy inna przyczyna? Zbadam też znów TSH i poleżę do pulmonologa bo mi czasem tchu brak jak na te 4 p.wchodzę . Kaszel mam też nieciekawy  pocovidowy chyba?Jak już siedzę w domu to się przebadam .Pozdrawiam serdecznie pracusiów i urlopujacych jeszcze..:kwiatek dla ciebie2::buziaki2:

Konwalia ja też na 4 piętrze mieszkam,jak z tego samego regionu to może po sąsiedzku mieszkamy ?  ale ty jesteś chyba młodszą i już ci ciężko dech złapać  ,może masz windę bo ja nie mam to jest ostatnie piętro i nawet strychu nie ma tylko piwnica na dole.  
08 stycznia 2022 09:06 / 6 osobom podoba się ten post
Witam! Czekam przy stole na PDP....dziwnie , długo śpi. Spokojnego dnia  kochani  i zdrowiejcie  szybko
08 stycznia 2022 09:57 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam! Czekam przy stole na PDP....dziwnie , długo śpi. Spokojnego dnia  kochani  i zdrowiejcie  szybko:-)

Jak mam taką sytuację to po pięciu minutach mam wizję, że gościu kopnął w kalendarz :D 
08 stycznia 2022 10:03 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Jak mam taką sytuację to po pięciu minutach mam wizję, że gościu kopnął w kalendarz :D 

Sprawdziłam , oddycha  więc  spokojne  dopiłam kawę. Już po śniadaniu  i teraz   telewizor  bo slalom kobiet ...PDP  uwielbia sporty zimowe 
08 stycznia 2022 10:06 / 3 osobom podoba się ten post
To dobrze, że oddycha :D Miłego dnia!
08 stycznia 2022 10:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Słonecznie i bardzo mroźnie. Ja już lepiej. Kaszel staje się mokry ale do poniedziałku rana mam antybiotyk więc wybiorę wszystkie. Córkę rozebrała angina i leży w łóżku. Pościel wyniosłam na taras żeby wygonic te wszystkie zarazki.  myślę, że jeszcze z tydzień i dopiero do WS dołączę bo muszę być pewna że będzie ok. Wszystkim spokojnego i pogodnego dnia i aby do przodu.