Powitajki przy kawie 78

28 lutego 2025 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Oczywiscie że są takie maści okulistyczne i w Polsce - nie jestesmy aż tak medycznie zacofani względem Niemców, no bitte :)

Nie krzycz proszę,to nie ja,nie ja.... Wydaje mi się ,że w niektórych medycznych tematach,to jesteśmy nawet lepsi od Niemców .
28 lutego 2025 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie krzycz proszę,to nie ja,nie ja...:-). Wydaje mi się ,że w niektórych medycznych tematach,to jesteśmy nawet lepsi od Niemców .

Mamy świetnie wyszkolony personel medyczny- lepiej niż niemiecki. Co innego warunki w jakich muszą pracowac. Ale sami wiecie ,że temat obszerny i co z czego wynikało. Nie chce wpadać w poważny ton. 
28 lutego 2025 20:38 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Po pracy byłam łaskawa na prośbę sąsiadki , kupic jej parę kolorowych , czekoladowych cuksów z Lindta. Ci którzy własnie opierają się słodyczom proszę nie paczać :) i mnie nie wystraszać . Nie bojam sie was nic a nic. Uwagaaaa, zdjęcie :lol2: 

Nie ugnę się nie, czwarty dzień bez słodkości 
Szczerze napiszę ....lepiej się nie czuje .

28 lutego 2025 21:09 / 5 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Wszystkiego najlepszego dla solenizantki Tosi. Nie licz lat licz pieniądze. :szampan:

Otóż właśnie 😁.

Dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia Kochane Kobietki ❤️. 
Kocham swój miesiąc, bo luty to unikat, jako jedyny ma dodatkowy dzień w roku, no i ma też święto zakochanych 🥰. Szkoda, że ledwo co świętuję moje urodziny, a już się kończy 🥴.
Jutro zaczyna się nam wiosenno-zimowy marzec 💨.
W temacie moich urodzin to dostałam dziś od krewnej starszego pana bukiet, figurkę i małą uroczą bambonierkę. Ktoś mógłby powiedzieć, że to niedużo, ale dla mnie liczy się sam gest ✨. Mnie takie drobiazgi cieszą 😀.
28 lutego 2025 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Wszystkiego najlepszego dla solenizantki Tosi. Nie licz lat licz pieniądze. :szampan:

Otóż właśnie 😁.

Dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia Kochane Kobietki ❤️. 
Kocham swój miesiąc, bo luty to unikat, jako jedyny ma dodatkowy dzień w roku, no i ma też święto zakochanych 🥰. Szkoda, że ledwo co świętuję moje urodziny, a już się kończy 🥴.
Jutro zaczyna się nam wiosenno-zimowy marzec 💨.
W temacie moich urodzin to dostałam dziś od krewnej starszego pana bukiet, figurkę i małą uroczą bambonierkę. Ktoś mógłby powiedzieć, że to niedużo, ale dla mnie liczy się sam gest ✨. Mnie takie drobiazgi cieszą 😀.

28 lutego 2025 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nie ugnę się nie, czwarty dzień bez słodkości 
Szczerze napiszę ....lepiej się nie czuje .:radosc1:

To juz koniecznie musisz się złamać- dla lepszego samopoczucia 
01 marca 2025 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Witam z domowych pieleszy
Musiałam dzisiaj wcześniej wstać, bo muszę jechać na pogrzeb kuzyna kilkadziesiąt kilometrów
Samochód rozpakowany, ale torby czekają na rozładunek - nic się w nich nie zepsuje
Wczoraj obiad zaliczyliśmy w naszej gminnej pizzerii, bo musiałam odwiedzić stację diagnostyczną, żeby dobrze ustawić światła.
Miłego dnia wszystkim i do popisania "kiedyś"
01 marca 2025 07:24 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam z domowych pieleszy :najlepszego3:
Musiałam dzisiaj wcześniej wstać, bo muszę jechać na pogrzeb kuzyna kilkadziesiąt kilometrów :ferrari:
Samochód rozpakowany, ale torby czekają na rozładunek - nic się w nich nie zepsuje:tanczy:
Wczoraj obiad zaliczyliśmy w naszej gminnej pizzerii, bo musiałam odwiedzić stację diagnostyczną, żeby dobrze ustawić światła. :strach przed noca:
Miłego dnia wszystkim i do popisania "kiedyś":angel1:

Wypoczywaj Malgi 😀 i zrób sobie najlepiej krótką (ale nie za długą 😉) przerwę od Nas ✨❤️.
01 marca 2025 08:06 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😄😃😀
01 marca 2025 08:13 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę. Coś mi się dziś ppmyliło ii myślałam że to jest piątek .Przecież to już sobota  Za oknami zaczyna wychodzić słoneczko i będzie ładny dzionek tyle że ok południa zapowiadają znowu deszcz,ach zobaczymy jak to będzie na razie cieszę się tym co jest .Wszystkim życzę spokojnej soboty i oby do przodu a teraz szykuję śniadanko i inne obowiązki a mam ich tu sporo. 
01 marca 2025 08:32 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio. Jadę tym zasranym GTV, już trzecia przesiadka. Ile w myślach puściłam łacińskich wyrażeń, tego nie zliczę. Na 11 ą mam być w Inowrocławiu, oby. Wam, Kochani życzę szybko mijajacych dni, a tym w domu na odwrót 😂💕🌹☘️🇵🇱🚍🚗🌧️🌈
01 marca 2025 08:35 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  już w marcu. 😁 Za oknem słoneczko świeci ☀️ ale i minus 5 . Córka jeszcze urzdęduje ale obiad zrobi i o 13 jedzie do siebie. Ja już się z nią nie zobaczę . 
Spokojnej soboty opiekunowo. 
01 marca 2025 08:51 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotni poranek. Nic mi się jakoś nie chce,najchętniej zostałabym w domu,żeby ominąć tutejsze karnawałowe szaleństwo. Nie da się,niestety. Trzeba będzie pdp wyszykować,zapleść warkoczyki,przyozdobić fryzurę indiańską opaską,jakieś tam jeszcze detale,makijaż i przed 13-tą już z domu wyruszyć . Czeka mnie kilka dobrych godzin wśród roztańczonych i głośnych karnawalistów. Już wiem,że to będzie długi,męczący dzień . A i pogoda kiepska,mamy marzec,a w nim wiadomo,jak w garncu. A ma być na zmianę słońce,deszcz ,chmury i zimno na dodatek Dobrze że tylko jeden taki dzień  .
Przyjemnej,spokojnej soboty życzę
01 marca 2025 09:15 / 5 osobom podoba się ten post
Dziń dybry - wrzucam oferte roboty w CH - meiling ze Spitexu. Może sami, może kogos znacie - ja juz to zarzucilam .
Zrzuty ekranu z wiadomosci meilowej. Język dobry pewnie przejdzie, reszta warunków raczej nie do nagięcia. Dla osób raczej długodystansowych - co moge podpowiedziec- to mozna wygodnie negocjowac terminy zjazdu. CV potrzebne i ewentualne dyplomy posiadanych kwalifikacji. Nic za to nie chce ani nic z tego nie mam :)

01 marca 2025 10:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  już po zakupach na weekend, zaraz biorę się za gotowanie obiadu 
Życzę wszystkim przyjemnej soboty, trzymajmy się ciepło i zdrowo, wiosna tuż tuż