Oczywiscie że są takie maści okulistyczne i w Polsce - nie jestesmy aż tak medycznie zacofani względem Niemców, no bitte :)

Oczywiscie że są takie maści okulistyczne i w Polsce - nie jestesmy aż tak medycznie zacofani względem Niemców, no bitte :)
Nie krzycz proszę,to nie ja,nie ja...:-). Wydaje mi się ,że w niektórych medycznych tematach,to jesteśmy nawet lepsi od Niemców .
Po pracy byłam łaskawa na prośbę sąsiadki , kupic jej parę kolorowych , czekoladowych cuksów z Lindta. Ci którzy własnie opierają się słodyczom proszę nie paczać :) i mnie nie wystraszać . Nie bojam sie was nic a nic. Uwagaaaa, zdjęcie :lol2:
Wszystkiego najlepszego dla solenizantki Tosi. Nie licz lat licz pieniądze. :szampan:
Wszystkiego najlepszego dla solenizantki Tosi. Nie licz lat licz pieniądze. :szampan:
Nie ugnę się nie, czwarty dzień bez słodkości
Szczerze napiszę ....lepiej się nie czuje .:radosc1:
Witam z domowych pieleszy :najlepszego3:
Musiałam dzisiaj wcześniej wstać, bo muszę jechać na pogrzeb kuzyna kilkadziesiąt kilometrów :ferrari:
Samochód rozpakowany, ale torby czekają na rozładunek - nic się w nich nie zepsuje:tanczy:
Wczoraj obiad zaliczyliśmy w naszej gminnej pizzerii, bo musiałam odwiedzić stację diagnostyczną, żeby dobrze ustawić światła. :strach przed noca:
Miłego dnia wszystkim i do popisania "kiedyś":angel1: