Powitajki przy kawie 80

19 kwietnia 2026 06:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  całą noc padał deszcz ☔  więc zobaczyny jak niedziela się rozwinie w pogodzie. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
19 kwietnia 2026 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 🌻 ☕ 
Słonecznej niedzieli 😊 🌻 
20 kwietnia 2026 06:16 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie z Bremen.Popijam kawę,za oknem ćwierkot ptaków i błoga cisza w mieszkaniu.Oby jak najdłużej.Wszystkim życzę spokojnego dnia.
20 kwietnia 2026 06:36 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Wstałam do WC i otworzyłam okno a tam koncert ptaków 🐦🐦‍⬛. 
Wczoraj tutaj zrobiło się bardzo zimno. Zobaczymy jak dziś się sytuacja rozwinie w pogodzie. 
Dobrego dnia opiekunowo i całego tygodnia. 
20 kwietnia 2026 07:07 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
U mnie też zimno, ptaszki cwierkaja że aż miło 
20 kwietnia 2026 12:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim, czytam czasami wasze wpisy iwidzę że pogoda jest wszędzie podobna.Wszyscy są zadowoleni i to jest miłe. Ja wciąż w domu i i córki na działce czas fajnie i wesoło leci.Spokojnego dnia wszystkim 
21 kwietnia 2026 05:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wtorkowo.Dni upływają tutaj ustalonym rytmem.Dzisiaj tylko wizyta lekarza domowego i decyzja o dalszym leczeniu,okaże się czy zostanie już w łóżku czy też da radę usiąść na Rohlstull .Kończę już kawę ale poranny rozruch zaczynam o 8 mej.Pogodnego dnia Opiekunkowo.
21 kwietnia 2026 06:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Szaro za oknem ale okno otwarte i wdycham świeże powietrze. 
Dziś wraca córka seniorki  z pracy ( jest stewardesa) ale mieszka obok więc na szczęście, że nie z nami. 🤣😜 
Wiem, że od jutra gdzieś jedzie na kilka dni więc musi mi uzupełnić zapasy do lodówki i zamrażarki. Na czas mojej pauzy 3 godziny przychodzą Panie z Caritasu. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
21 kwietnia 2026 09:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ptaszki nadal cwierkaja , słońce wychyla się zza chmur . Dobrego dnia życzę 
21 kwietnia 2026 10:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień doberek pogoda jak kryształ aż chce się żyć .
Dobrego dnia 
21 kwietnia 2026 10:35 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim.Pogoda średnia nie pada ale słonce za chmurami. Zaraz jedziemy z mężem do urzędu załatwiać wymianę dowodów osobistych,potem na zakupy i tak czas leci.Spokojnego dzionka 
21 kwietnia 2026 10:56 / 4 osobom podoba się ten post
Tu Szwajc, pogoda jak żyleta. Powietrze rześkie i niebo błękitne bez zakłóceń. Objawy nie wskazują na załamanie. To dobrze, bo bym gdzieś w Alpy bryknela. Swoją drogą owe prognozowe czary mary są klejone gdzieś w piwnicy bez okna bo co rusz to pudło. Krótka pauza i dalej do roboty , bo mimo, że lubię swoją prace to jutro chce mieć trochę luzu .
Spokojnego dnia .
22 kwietnia 2026 05:48 / 2 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam serdecznie środowo.Znowu zapowiada się pochmurny dzień.Senior powoli odchodzi.Lekarz przepisał mu dodatkowy plaster,żeby odciążyć żołądek.A ja zaczynam dopiero picie kawy Wam życzę bezstresowej środy.
22 kwietnia 2026 07:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Środa minie tydzień zginie. 
Za oknem już słońce ☀️ świeci ale co z tego jak wczoraj też było ale przy tym był zimny wiatr. Kiedy ta wiosna taka prawdziwa w końcu przyjdzie, żeby nie chodzić w kurtkach? 
Maluda  . Wszystkim dobrego dnia. 
22 kwietnia 2026 07:55 / 3 osobom podoba się ten post
Ptactwo cwierka ,osłonce swieci. Obiad w porządku , dzień zakupów 😊
Dobrego dnia 🤗