Powitajki przy kawie 81

31 sierpnia 2026 20:53 / 2 osobom podoba się ten post
Aldonak

Wyjazd miesięczny jest zawsze lepszy, ewentualnie 6 tygodni. 2 to już maks. Od strony zarobkowej zawsze lepiej na dłużej ale.. może, pod warunkiem, że podopieczna w miarę spokojna. Odezwij się w odliczajkach.

Zgadzam się z Tobą, 2 miesiące to maks, dłużej chyba nie dałabym rady, nawet gdyby senior obiady mi gotował i śniadanka do łóżka podawał
01 września 2026 07:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek 1 września. 
Dzieci wracają do szkół a rodzice mają czyste szaleństwo w domach i portfelach. 🙈
Oj jak dobrze, że to już za mną. Uffff 😜 
Córka moja wraca do pracy bo pracuje jako lektor języka angielskiego i niemieckiego on line. 💻.  Przed nią ostatni rok studiów więc też pracy ma dużo. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
01 września 2026 07:53 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 w nocy mocno wiało, musiałam okna pozamykać bo trzaskały 🫣 Miniusi na porannym spacerku wiatr sie nie podobał - szybko było. Dzisiaj trzeba recepty ogarnąć na następny miesiąc i to tyle z zadań. Miłego dnia kochani 

01 września 2026 12:34 / 2 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Zgadzam się z Tobą, 2 miesiące to maks, dłużej chyba nie dałabym rady, nawet gdyby senior obiady mi gotował i śniadanka do łóżka podawał :smiech3:

😁 też tak myślę.
02 września 2026 08:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 i już środa, ale ten czas szybko leci. Dzisiaj w planach kosmetyczka, zakupy no i oczywiście pranie  
Może ktoś na kawkę wpadnie 😊 
Miłego dnia kochani 

02 września 2026 08:52 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry .
Środa minie tydzień zginie. 
Oj niech szybko leci 🙏 bo moja cierpliwość tutaj jest już na granicy. 
Jeszcze równo 2 tygodnie. 
02 września 2026 11:00 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w środę ,ja nadal urlopuję.Siedzę właśnie w przychodni i czekam przy zabiegowym bo dwa tygodnie temu miałam wycięte takie narośla na ramieniu i plecach.Chururg je wyciął i teraz będzie zciągał szwy.Niezbyt przyjemne to będzie ale trzeba przeżyć🙁.Pozdrawiam was i życzę spokojnego dnia.
03 września 2026 06:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. 
Czwartek już mamy. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
03 września 2026 07:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 dzisiaj sie pakujemy i jutro w drogę  Miniusia oczywiście ze mną 🐕 dużo kilometrów przed nami czyli długa droga, damy radę 💪 
Miłego dnia 

03 września 2026 08:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 😌 dziś jadę do centrum Wuppertalu odkrywać kolejną jego część . Miłego czwartku. Malgoszg udanej podróży z psinką 🥰 mój kot 🐈 nie lubi podróżować. Ostatnio bardzo lubi pić kawusię z moja mamą, od stycznia br moi rodzice są moimi sąsiadami 🥰🫶
03 września 2026 11:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo w Duesseldorf IE pada , ale na spacerek się wybioy , pracuje niedaleko Renu i Starówki ,vwiec mam się gdzie schować. 
Podopieczna serdeczna , córka też. Na razie mieszka z nami . 
Pracy dużo nie ma , pdp 95 lat , na wózku chwilowo? Bez transferu , gotuje , pierze, zmywarkę ogarnia . Tylko paskudnie wcEsnie wstaje , o 6,30
03 września 2026 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w moim ukochanym mcu. Mam takie dwa w roku .Maj gdy kwitną bzy i wrzesień  .

Pakuje się i wyjeżdżam a jak będzie fajnie to trochę posiedzę .
Dobrego dnia wszystkim życzę.
04 września 2026 06:54 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek weekendu początek. 
Dobrego dnia opiekunowo. 

04 września 2026 07:17 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 wypije kawkę, zjem śniadanko, posprzątam kuwetę kotełkom i w droge 😊 Miłego dnia kochani 

04 września 2026 10:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 😊 ☕ 🥐 🌻