Doszły mnie informacje z domu, że Śnieżka zajęła moje miejsce w sypialni :nerwowy1:
:smiech3:
Doszły mnie informacje z domu, że Śnieżka zajęła moje miejsce w sypialni :nerwowy1:
:smiech3:
:spacer z psem: jestem fanem psów. chcialem zrobic zdjecie swojemu ale uciekł.. pokażcie swoje pupile
:spacer z psem: jestem fanem psów. chcialem zrobic zdjecie swojemu ale uciekł.. pokażcie swoje pupile
Jestem bardzo zadowolona z obroży przeciw kleszcowych , bardzo, bardzo .Po tygodniu od założenia spokój .Nie ma kleszczy .Mieszkam przy parku, takim dzikim
Koty ciągle tam przesiadują ,wracały bywało z kilkunastoma kleszczami .Mam je trzy więc sporo czasu poświęcałam kilka razy dziennie na czesaniu i przeszukiwaniu sierści . Chociaż wydałam prawie 400 zł to wydatek uważam za spełniający oczekiwania . Polecam .
A ja mojemu kotu zakupiłam tabletki na kleszcze i jedną na miesiąc trzeba podać. :tanczy:
A moja Śnieżka czeka tak na mnie już od Walentynek ☹️?
O jaki uroczy psiak. Podobnego miał kiedyś podopieczny na jednym moim zleceniu. Co w ogóle myślicie o zwierzakach u seniorów? Ja jak się dowiedziałem że ma pieska to się ucieszyłem :) Kot na zleceniu też by mi na pewno nie przeszkadzał.