Sama się awansuje do tego kółka :))) A co tam :P
Sama się awansuje do tego kółka :))) A co tam :P
Witam serdecznie Opiekunkowo :)
Opuszczam się troszkę ostatnio , bo pomysłach damy nie mam ochoty ani siły na nic. Zasiadam z książką i się wyłączam.
Wczoraj miałam wolne 4 godziny, więc nadrobiłam rozmowy z Orzełkiem i Skrzatami, rodzinką i bliskimi koleżankami - kocham Skype....
Rozmawiałam też z firmą, myśląc także już o Bożym Narodzeniu. U nas ostatnia zmiana przed Świętami to do 10 grudnia, więc jak teraz wrócę to maksymalnie poodpoczywam 14-15 dni.... Ale nigdy więcej Świąt w De.
Witam serdecznie Opiekunkowo :)
Opuszczam się troszkę ostatnio , bo pomysłach damy nie mam ochoty ani siły na nic. Zasiadam z książką i się wyłączam.
Wczoraj miałam wolne 4 godziny, więc nadrobiłam rozmowy z Orzełkiem i Skrzatami, rodzinką i bliskimi koleżankami - kocham Skype....
Rozmawiałam też z firmą, myśląc także już o Bożym Narodzeniu. U nas ostatnia zmiana przed Świętami to do 10 grudnia, więc jak teraz wrócę to maksymalnie poodpoczywam 14-15 dni.... Ale nigdy więcej Świąt w De.
Cos mocno zaspane jeszcze jesteście. Nikt nic nie pisze.
Wiesiula, jak miło, że się odezwałaś! Już myślałyśmy o Tobie w skrytości ducha i publicznie, a jak Hogatka napisała, Ty twarda babka jesteś i wszędzie dasz sobie radę.
Porządnie pada od rana, pochmurno, a ja siedzę i boję się wymarzonych zmian w swoim życiu zawodowym. Ale klamka zapadła, więc trzeba się przestać strachać.
Proponuję zabawę - wymyślcie jakieś dowcipy o opiekunkach. są kawały o lekarzach, policjantach, nauczycielach, a u nas bieda, choć tyle osób tak dzielnie w tym zawodzie pracuje. ja też spróbuję coś wymyślić. Mogą to być proste rzeczy typu - przychodzi opiekunka do lekarza...Nagrodą będzie autograf od świetnego dowcipnisia - naszego Misia! I całusek, lecz tylko w policzek!