LTD Personnel Services

21 sierpnia 2019 14:34

(Usunięte)
 
 
 

21 sierpnia 2019 14:40

(Usunięte)

21 sierpnia 2019 17:00 / 3 osobom podoba się ten post
Jakiś zlecony atak na agencję ? dwie opiekunki (?) w jednym dniu ? coś mi tu nie pasuje . Chyba hejterki 
21 sierpnia 2019 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
A ja z nimi pracuję
21 sierpnia 2019 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

A ja z nimi pracuję

No widzisz . Dlatego te opinie są nic nie warte . Jednej osobie odpowiada innej nie i nie moze to mieć wpływu na wybór agencji, że ktoś żle o niej napisał .Nasze nastawienie, odporność psychiczna, wymagania, tolerancja to też ma wpływ na to czy akceptujemy dane miejsze czy nie .
22 sierpnia 2019 16:08 / 1 osobie podoba się ten post

(Usunięte)

22 sierpnia 2019 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
marysia631

(Usunięte)

Marysiu kochana pierwszy wpis i od razu skarga na agencję . Co ta LTD podpadła, ze nalot na nia się uskutecznia .
22 sierpnia 2019 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
Może i nalot, ale jak szukałam pracy, to rozmawiałam z agencjami, które miały RACZEJ dobre opinie. Nie daje to pewności, ale można liczyć na to , że statystycznie mniej szans na minę, niż w firmie, gdzie jest dużo złych opinii. Dlatego takie wpisy mnie interesują- choć tu możesz mieć rację- jakaś akcja przeciw, a nie rzeczowe opinie.
22 sierpnia 2019 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

A ja z nimi pracuję

Sprostowanie....to nie moja firma..podobna nazwa...z W-awy. Sory....
22 sierpnia 2019 18:21
Werska

Może i nalot, ale jak szukałam pracy, to rozmawiałam z agencjami, które miały RACZEJ dobre opinie. Nie daje to pewności, ale można liczyć na to , że statystycznie mniej szans na minę, niż w firmie, gdzie jest dużo złych opinii. Dlatego takie wpisy mnie interesują- choć tu możesz mieć rację- jakaś akcja przeciw, a nie rzeczowe opinie.

Nigdy nie opieram sie na opinii innych osob . Sama też staram sie nie wyrażac opinii o miejscach w których pracowałam . Miałam nauczkę, zostawiłam sztele, bo mi sie nie podobało zachowanie córki podopiecznej . Przyjechała inna opiekunka i jej się pracowało b. dobrze . Pracowałam z PR 24 i też nie mam zastrzeżeń . Ale tu wybitnie nalot i to bez pomysłu .Zobacz na czas wpisu, wystarczyło przesiąść się do innego urządzenia i zmienic nick . Nie lubie takich podchodów to dziecinne .
22 sierpnia 2019 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko, zgadza się taki nalot jest bez sensu. Ja może nie opieram się na opinii innych osób, ale słucham, czytam i wyciągam wnioski dla siebie. Wcześniej też pisałaś, że nie zwracasz uwagi na opinie o firmach w sieci. A ja tak, jest to jakaś wskazówka- jedna z wielu, którymi się kierowałam (i pewnie będę się kierować w przyszłości).
22 sierpnia 2019 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Nie zwróciłam uwagi na czas założenia wątku i kolejnych wpisów- faktycznie, mogłam być uważniejsza
22 sierpnia 2019 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Kiedyś też miałem z nimi jechać, jakiś gość był rekruterem.. niezbyt miły, w końcu nie wyjechałem z nimi. Trudno mi ocenić ich.
23 sierpnia 2019 11:15
Szanowni Państwo,

Z przykrością informujemy, że konkurencyjna firma rozpoczęła szeroko zakrojoną akcję przeciwko LTD. Rekruterzy tej firmy dzwonią do naszych pracowników informując o rzekomym rozwiązaniu LTD i zachęcają do rozpoczęcia z nimi współpracy. Równocześnie są odpowiedzialni za masowe dodawanie złych opinii na nasz temat starając się zaszkodzić wizerunkowi naszej firmy. Prosimy o zgłaszanie do biura takich przypadków i jednocześnie zapewniamy, że LTD Personnel Services jest firmą stabilną, o ugruntowanej pozycji na rynku i akcja konkurencji nie jest w stanie nam zaszkodzić. Przepraszamy za niedogodności
.
Pozdrawiamy,
Zespół LTD Personnel Services
24 sierpnia 2020 19:49
Szanowne LTD Personnel itd.
 
Jeżeli rekruterzy innych firm dzwonią do Waszych opiekunów to skąd mają numery telefonów opiekunów i wiedzą że pracują dla Was? Od wróżki? Wasze tłumaczenie jest chyba od mądrych inaczej dla mądrych inaczej. Opinie których nie zdążyliście usunąć chwały Wam nie przynoszą!
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z polityką prywatności.