Wypieki

26 lutego 2016 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Pociagnij,jaka madra a powiedz za co mam zlapac ?:czerwieni sie:

Za ''fujarke'' ha, haaaa
26 lutego 2016 19:39 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Za ''fujarke'' ha, haaaa:lol3:


Ale on nie ma  
26 lutego 2016 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

A, tam sernik :lol3:

Pychotka
Piekłam taki "wiedeński", bez spodu, sam serek !
26 lutego 2016 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Za ''fujarke'' ha, haaaa:lol3:

Chyba trzeba będzie uciekać na ten topik +18
26 lutego 2016 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

:czerwieni sie::czerwieni sie:
Ale on nie ma :-) 

,,,,,,,,wyrzuc go,,,,
26 lutego 2016 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

:czerwieni sie::czerwieni sie:
Ale on nie ma :-) 

Magdzie, ale jeśli to ON, to TO gdzieś musi być...  Szukaj dobrze
26 lutego 2016 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Magdzie, ale jeśli to ON, to TO gdzieś musi być...:lol3:  Szukaj dobrze :lol1:

O, już się przeniosłaś do 18+ ?? Kobietko
26 lutego 2016 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

O, już się przeniosłaś do 18+ ?? Kobietko :-)

Poczekam jeszcze. Na resztę :pomponiara:
26 lutego 2016 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Poczekam jeszcze. Na resztę :pomponiara:

:pomponiara: Dobrze,,,,,
26 lutego 2016 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Upieklam dzis sernik:-) rosl pieknie,jak..:-) .slinka ciekla ,dozowalam odpowiednia temperature i co ? Opadl jak...:-(cale szczescie rownomiernie

A studziłaś metodą Michasi i Moncherówny? 
26 lutego 2016 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

A studziłaś metodą Michasi i Moncherówny? :gotowanie:

Wlasnie tak,zrobilam to pierwszy raz .Nie wiem czemu tak opadl,moze to ze ananasy wrzucilam do srodka 
26 lutego 2016 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Wlasnie tak,zrobilam to pierwszy raz .Nie wiem czemu tak opadl,moze to ze ananasy wrzucilam do srodka :-(

I tak goście zjedzą do ostatniego okruszka..
26 lutego 2016 20:33 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Wlasnie tak,zrobilam to pierwszy raz .Nie wiem czemu tak opadl,moze to ze ananasy wrzucilam do srodka :-(

Tak , tak Magdzie, wyrzuć go ! Tylko daj adres, stane pod oknem za sernik to ja nawet ....  dam
27 lutego 2016 13:34
Dzisiaj piekę Sernik Michasi:)))
27 lutego 2016 13:52 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Zadne sztuczki nie dzialaja :-(caluje chucham ,lize ,pocieram i nic i,stny beton :-) 

Sernik zawsze opada. Jest metoda studzenia, dozowania temperatury ale sernik jak opadnie nie jest zakalcem.