Dobra,zaraz zapytam dziadka co on na to:lol3:
Dobra,zaraz zapytam dziadka co on na to:lol3:
Nooo, jedna nie zaszkodzi i nie pomoże w wejściu na obroty- tu już trza 2 lampki :-) A i potem wrózby idą lepiej i wizję można mieć :-)
ty sie dziadka nie pytaj tylko zagladaj w portfel czy ci starczy na taka impreze:-)
rachunek jak na wesele :-) pol litra na twarz,przekaski,cos na goraco (2 X podane),ciasto,kawa,napoje itp to wszystko pomnoz przez jakies 30 - 40 osob nie wiecej - bo kameralnie ma byc :-)
Nie przesadzaj , po dwoch lampkach? :-) wypróbuje :-)
Nie zła impreza Ci się marzy.Wirtualnie to może byc,ja sie tez piszę i coś z soba mogę przynieś.
wirtualnie to mnie jakos nie kreci :-)
Wez wosk :-)
ty sie dziadka nie pytaj tylko zagladaj w portfel czy ci starczy na taka impreze:-)
rachunek jak na wesele :-) pol litra na twarz,przekaski,cos na goraco (2 X podane),ciasto,kawa,napoje itp to wszystko pomnoz przez jakies 30 - 40 osob nie wiecej - bo kameralnie ma byc :-)
Swiece wezmę :-)
myslisz ze impreza az tak sie rozkreci :lol1:
Zajrzałam do portfela a tam....50 złotych polskich:-)Tak więc chyba do ciebie te imprezę przeniesiemy:-) Ja mogę wszystkim powróżyć - za darmo!
machnij sobie dwie lampki ( radzieckie - sztakan) ichniego trunku to zobaczymy jak daleko przejdziesz :lol1: