chce do domuuuuuuuuu....
chce do domuuuuuuuuu....
chce do domuuuuuuuuu....
Jest mi bardzo przykro, ze sie tak cichu tutaj zrobilo:( Nie ma poskarzyjek !!!!!! a wiec dodaje nowy temat, gdzie mozna gadac co sie chce. Moze Modus to usunie, bo po zadanym przeze mnie pytaniu sie zmyl po angielsku, ale nic to, przezyje. JOLEK, mozesz tu sie skarzyc ile wlezie i sie chwalic tez:))) inni tez to samo moga. Nudzi mi sie i chce z ludzmi poklikac;(
oj Aniu:) już niedługo pojedziesz....
Leni ale dzisiaj opiekunkowo chodzi jak krew z nosa. Wiec nie za bardzo jest jak poklikać? Zanim sie strona zaladuje to można w tym czasie wyjść na spacer alebo cusik innego robić ??? :sex:
Ania, pomysl tylko, ze Leni nie ma domu i nie moze do niego pojechac. Moze bedzie Ci troszke lepiej na serduchu:)
Ania, pomysl tylko, ze Leni nie ma domu i nie moze do niego pojechac. Moze bedzie Ci troszke lepiej na serduchu:)
Leni ale dzisiaj opiekunkowo chodzi jak krew z nosa. Wiec nie za bardzo jest jak poklikać? Zanim sie strona zaladuje to można w tym czasie wyjść na spacer alebo cusik innego robić ??? :sex:
oj Aniu:) już niedługo pojedziesz....
chce do domuuuuuuuuu....
O to mnie pocieszylas,bo mam to samo (((, jeszcze siec mi ucieka,internet w ponad 80% juz wykorzystalam a gdzie jeszcze 2 tygodnie chyba mnie cos trafi,zostaja mi tylko filmy do obejrzenia,dobre i to:-)
oj Leni:) przecież nie chodzi o to żeby komuś było gorzej niż nam...