To mi w zeszłym roku na szteli to się urodzaj trafił :)
Pdp miała synów sztuk 4, a każdy niczego sobie i do tego dobrze wychowani :)
Tylko ta jej córka jakaś taka ;))))
To mi w zeszłym roku na szteli to się urodzaj trafił :)
Pdp miała synów sztuk 4, a każdy niczego sobie i do tego dobrze wychowani :)
Tylko ta jej córka jakaś taka ;))))
Wiadomo, że nie o szprechanie tu chodzi,,, :lol2: Ale na początek ze dwa słowa trzeba zamienić...:lol2: Zresztą sama byś tak mówila, albo od razu uciekała :lol3: Ja nie brdzo wiedziałam czy mam do czynienia z ząbi czy z jeszcze żywym człowiekiem,,,:lol3:
Ja to jak widzę przystojnych Niemców to od razy podejrzewam, że tam tez inna krew jest... :lol2: Sami z siebie (jak już powiedziałam) to oni nie grzesza urodą, dlatego nie dziwię się im, że mieszają się z kim tylko mogą :lol2:
A u mnie ostatnio było takie "ciacho" o zniewalającym uśmiechu że też z niedowierzaniem przyglądałam się czy to napewno n.. ..c.
A co to Niemcy to tylko ci szpetni :-) są? Tak jak u nas ,róznie . A czy uroda to wielka wartość ? obecnie można sobie buzie poprawić przecież. U nas w Polsce najprzystojniesi panowie to na zachodzie kraju i tam tez najładniejsze panie. To efekt wymieszania sie tych z za Buga z tymi co pozostali po II wojnie. We Wrocławiu oczu od dziewczyn oderwac nie mozna ( tak mówi moj mąż ) a ja mowie , że chlopakom też nic juz dodawac nie trzeba.