Moze i dodry, ale mnie ta chemia z Aldika o nazwie Tandil, za bardzo kojarzy się z tandetą:-)
Moze i dodry, ale mnie ta chemia z Aldika o nazwie Tandil, za bardzo kojarzy się z tandetą:-)
Ten do kolorów rzeczywiście taki sobie,ale do białego prania rewelka-bielsza biel ,że tak powiem:)Kiedyś były jeszcze tabletki,wygodniejsze w użyciu,ale chyba już nie produkują, bo nigdzie nie ma.Dobre są też tabsy do białego z DM/ichnie firmowe/.
Zgadza się do białego jest super,zawsze kupuję
Pytajko, dobry jest. Na ostatniej szteli, tylko w nim prałam i nie widziałam różnicy między nim, a na przykład Arielem itp.
a co chciała, hmm?
Wpadłam tu w nadziei że Barbarę spotkam a ona śpi w najlepsze... A ZS sama do kibelka chadza...
Chwalić się nie ma czym więc napiszę, że dziś moja pierwsza bezcenna noc, tak jak zawsze w De. :oklaski:
Wpadłam tu w nadziei że Barbarę spotkam a ona śpi w najlepsze... A ZS sama do kibelka chadza...
Chwalić się nie ma czym więc napiszę, że dziś moja pierwsza bezcenna noc, tak jak zawsze w De. :oklaski:
No widzisz ,a jeszcze o tej porze w łóżku nie byłam (2,30 w nocy).Drugi dzień ,a właściwie noc miałam maraton filmowy.
I wanilią dlaczego spać nie możesz.??
...Sradza sama a nie chadza :-) ...Z S to z tych , które bez " hallowania " nawet w towarzystwie , na fotelu nie posiedzą .....Ona se musi " zahallować " , bo tak juz ma a jak " halluje " to umarłego by obudziła a co dopiero jeszcze nie całkiem wystygniętą " Barbarę " :-) .... Ivanilunusieńko , ja znam siebie już te ......18 lat z nawiązką ....Jakbym lapka odpaliła , na cugaska na balkon w międzyczasie ( klo - sypialnia ) wyszła to juz bym po spaniu miała . Po takim " wstanięciu " szybko kładę się w bety , coby się nie rozbudzić na dobre :-) Wyłączony lapek wcale nie oznacza , że ja śpię jak kamień :-)