Kosmetyczni ulubieńcy

06 sierpnia 2014 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
Zakochałam się w kremach z Lidla tych wiecie,niby najskuteczniejszych he,he Jeśli chodzi o mnie to zmarszczek nie mam zbyt wiele,ale pod oczami zaczynały mi się "uśmiechy" robić. Ja jestem zadowlona bardzo ,a i zapach bardzo delikatny,ładny.
01 września 2014 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
Moje odkrycie, to kosmetyki z firmy Clarena. Córka była na konferencji i przywiozła próbki. Przed wyjazdem zakupiłam troszkę: min kawiorowy krem z perłą, kawiorowy tonik micelarny, serum liftingujące okolice oczu. Jestem zachwycona, lekkie kosmetyki, nie wyglądam rano jak zoombi, no cud miód i orzeszki:)))
01 września 2014 21:30
barbarella

Moje odkrycie, to kosmetyki z firmy Clarena. Córka była na konferencji i przywiozła próbki. Przed wyjazdem zakupiłam troszkę: min kawiorowy krem z perłą, kawiorowy tonik micelarny, serum liftingujące okolice oczu. Jestem zachwycona, lekkie kosmetyki, nie wyglądam rano jak zoombi, no cud miód i orzeszki:)))

uwielbiam Clarenę!
01 września 2014 21:31
A ja kurde nie znam. Gdzie się je kupuje?
01 września 2014 21:32
wichurra

we Wrocku mają siedzibę. 
A poza tym to na all- najtaniej
01 września 2014 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nie wiem gdzie, moje dzieciątko zamawiało do gabinetu, a ja się załapałam.
01 września 2014 21:56
Zaczęłam uzywać olejek arganowy, zamiast kremów.U sąsiadki , która mi to poleciła efekt oszałamiający. Zobaczymy jak to u mnie wyjdzie :)
01 września 2014 22:00
Też używam - tylko nie tak regularnie. Raczej stosuję, kiedy widzę, że mi się skóra przesusza. Ale były okresy, kiedy regularnie stosowałam i z tego, co zauważyłam, to skóra jest po nim bardziej miękka, jedwabista. Działa też przeciwzmarszczkowo, ale tego akurat nie zauważyłam, bo zauważyć się tego nie da:)
A jakie efekty uzyskała sąsiadka?
01 września 2014 22:00
doda1961

Zaczęłam uzywać olejek arganowy, zamiast kremów.U sąsiadki , która mi to poleciła efekt oszałamiający. Zobaczymy jak to u mnie wyjdzie :)

Olejek arganowy dodawany do jedwabiu do wlosow potrafi  tez przywrocic zycie bardzo zniszczonym wlosom
01 września 2014 22:02
A jaki dobry jest olej arganowy do jedzenia. Sałaty z nim mogę zjeść całą miskę. Szkoda tylko, że tak cholernie drogi ten olej do jedzenia. Bo do twarzy to można przeboleć - mam buteleczkę 100 ml i od roku może 1/4 zużyłam. Kupiłam też butelkę 250ml na zapas, ale to przesada była. Jeszcze ponad rok ma ważność, więc albo będę używała na całe ciało, albo obdaruję nim niebawem koleżanki.
01 września 2014 22:08
wichurra

A jaki dobry jest olej arganowy do jedzenia. Sałaty z nim mogę zjeść całą miskę. Szkoda tylko, że tak cholernie drogi ten olej do jedzenia. Bo do twarzy to można przeboleć - mam buteleczkę 100 ml i od roku może 1/4 zużyłam. Kupiłam też butelkę 250ml na zapas, ale to przesada była. Jeszcze ponad rok ma ważność, więc albo będę używała na całe ciało, albo obdaruję nim niebawem koleżanki.

Ja też lubię, do jedzenia, na włosy, ale olrj kokosowy jest  na pierwszym miejscu:)) uwielbiam
01 września 2014 22:08
barbarella

Bardzo lubie tez kosmetyki z Clareny mają tez fajny zapach
01 września 2014 22:11
barbarella

Ja też lubię, do jedzenia, na włosy, ale olrj kokosowy jest  na pierwszym miejscu:)) uwielbiam

A kupiłam też sobie, ale bardziej go w kuchni używałam. Może dlatego, że to teraz latem próbowałam, a latem to on za ciężki i tłusty jest. Zimą spróbuję. 
01 września 2014 22:13
wichurra

A kupiłam też sobie, ale bardziej go w kuchni używałam. Może dlatego, że to teraz latem próbowałam, a latem to on za ciężki i tłusty jest. Zimą spróbuję. 

Olej kokosowy jest fe:(
01 września 2014 22:13
mleczko47

Olej kokosowy jest fe:(

Dlaczego ?