No chyba, ale czasem różne rzeczy się zdażają ,pewnie nie chciałabyś trafić na takiego pdp co by cię macał i mówił że tamta to chciała a Ty nie chcesz.
No chyba, ale czasem różne rzeczy się zdażają ,pewnie nie chciałabyś trafić na takiego pdp co by cię macał i mówił że tamta to chciała a Ty nie chcesz.
To się nie nazywa ustawieniem tylko opłata za usługi seksualne czyli innymi słowa prostytucja wieku starczego.
Ty to nazywasz ustawieniem hahahaha.....toż to prawie nekrofilia.
Wolała bym chyba faceta zarosniętego i spoconego z lasu. Ten zapach przynajmniej da sie zmyć.
Oj tam Oj tam Sa takie fajne tabletki,ziolka do palenia hihi To wszystko popite C2H5OH daje taki luzik i inny swiat ze rok to pestka ha ha A potem 4000 euro renty plus dodatek ze 2 wojne do konca zycia leci ha ha
Pewnie ze bym nie chciała i pora zaczac biegać zeby mieć formę w razie czego :)
A tak na powaznie to raczej potrafie wyegzekwować szacunek do mnie.
Obym nie musiała tego sprawdzać.
Przecież z tym ustawieniem to ironia z mojej strony,chyba mnie nie zrozumiałaś.
Ala ja dobrze zrozumiałam ! Qrewstwo to najstarszy zawód i ciągle funkcjonujący ! Dziewczyny takie zdziwione , jakby pierwszy raz o tym słyszały? ! Jak niektóre mogą < iść > za wino , to inne mogą ze starym dziadkiem !
Jak pracowałam w PL w DPSie to była jedna taka agentka , co z dziadkiem się zabawiała na nocnych dyżurach . I robiła to za.... resztki z polskiej emerytury !!!! hahaha......
No widzisz a niektóre pojechały po mnie równo,jakby życia nie znały,sama powiedziała a co ci zależy parę złoty dorobisz,ja też widziałam różne cuda wianki i nic mnie nie zdziwi,choć może wiele zaskoczy,dzięki Ci wielkie że chociaż ty mnie zrozumiałaś,bo jakoś głupio mi się zrobiło ,bo potraktowały mnie jakbym się z choinki urwała.Pozdrowionka
No widzisz a niektóre pojechały po mnie równo,jakby życia nie znały,sama powiedziała a co ci zależy parę złoty dorobisz,ja też widziałam różne cuda wianki i nic mnie nie zdziwi,choć może wiele zaskoczy,dzięki Ci wielkie że chociaż ty mnie zrozumiałaś,bo jakoś głupio mi się zrobiło ,bo potraktowały mnie jakbym się z choinki urwała.Pozdrowionka
Malina , luzik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obyśmy tylko takie problemy w życiu miały , eh................ )))))))))))))))))))))))))))))))))
Przecież z tym ustawieniem to ironia z mojej strony,chyba mnie nie zrozumiałaś.
Przepraszam, źle mnie zrozumiałaś. Moim zamiarem nie było Ciebie atakować. Doskonale zrozumiałam ze to ironia, myślałam ze i mój zart zostanie zrozumiany. No cóż.....Wiem ze taki proceder istnieje, nie mogę tylko zrozumieć kobiet które tak sie zachowują.
Myślałam ze włączę sie do rozmowy a widzę ze nie zawsze jest to łatwe.