Wyłowione z sieci 1

27 czerwca 2014 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
wyłowione z naszej :)

i jedna z ofert, której nie wkleję... w tytule ma 4 tyg, w opisie 4-6 a dalej ma, ze na 2 mies :))) straaaasznie niezdecydowani
27 czerwca 2014 13:16 / 1 osobie podoba się ten post
Ciekawy i zaskakujący artykuł o kanonach piękna wg szerokości geograficznej i fotoszopie. Ze zdjęciami.
http://natemat.pl/107817,ta-sama-dziewczyna-wedlug-standardow-piekna-z-roznych-krajow-zaskakujacy-efekt
27 czerwca 2014 13:17
heh... szkaradnie się tym fotoszopem ktos posługuje...
29 czerwca 2014 13:48
Znów dzielę się moimi linkami i stronami które odwiedzam od lat.
Książki:
http://notatkicoolturalne.blox.pl/html
29 czerwca 2014 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
Jeszcze wam coś wkleję :P
Jest to z bloga (Ratunku! Co robić?), gdzie co lepsze kawałki forumowe są zbierane.

POST NA FORUM:WITAM MAM TAKIE ZAPYTANIE CHAILEM SIE DOWIEDZIEC CZY ISTNIEJE MOZLIOWSC PRZEPLYNIECIA promem z Polski jakaś miejscowośc nadmorska prawdopodbne gdynia świnołuscie - do francji Nantes ??? czy istnieje takie połaczenie?? gł powod mam taki ze potrzebuje zabrac ze soba samochod i dobrze by bylo wladowac go na prom poniewaz indywidualnie ta trasa samochodem dla mnie jest zbyt długa i męcząca prosze o jakies informacje:)FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:***... a czy jest możliwość promem z Gdańska do Gdynii- bo chciałbym zaoszczędzić na paliwie...???***Ja to bym chciał promem z Luxemburga na Słowację...***I co się śmiejecie?! A przebieg auta to pies?! Zresztą - wszystko ostatnio podupada! Tną loty, bo nierentowne jest połączenie z Krosna do Dubaju. O kolei nawet nie ma co wspominać - wystarczy, że zimą szyby zamrożone i Ekspres Jan Paweł z Warszawy do Częstochowy ma trzy dni opóźnienia! Myślą, że darmowa herbata i gotowe dania z Tesco załatwią sprawę! A guzik! Połączenia promowe to już w ogóle skandal! Nie dosyć, że nie ma już od lat Żeglugi Wiślanej, to dawniej można było promem polecieć nawet na orbitę. A teraz? Głupiego Świnoujścia do Nantes im szkoda! Człowiek zapakowałby furkę jak pan, na górny pokład, wykupił kajutę na bakburcie z widokiem na duńskie cieśniny i fiordy, i upajał się szampanem ze sklepu bezcłowego. Co za czasy! Masakra...***Można też zamówić Antonova wpakować się do środka a potem dwie godziny i zrzut nad Nantes. Przy odrobinie szczęścia wyląduje się po właściwej stronie autostrady do miasta.***A za komuny to w ogóle było lepiej, z Zakopanego do Trójmiasta mozna sobie było pojechać autokuszetką :)***Mi osobiście bardziej pasowałby czasy Oktawiana Augusta. Ale nie bardzo mogę znaleźć rozkład połączeń promowych z Ostii do Kartaginy, więc nie wiem czy wtedy już było lepiej.
29 czerwca 2014 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
Świetny blog:)))))))Chyba też poczytam
29 czerwca 2014 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
30 czerwca 2014 10:10
30 czerwca 2014 10:16
Sówka

Naprawde wiocha...
01 lipca 2014 07:50 / 1 osobie podoba się ten post
05 lipca 2014 14:48 / 4 osobom podoba się ten post
krew mnie zalewa jak firma pisze ,że potrzebna opiekunka do małżeństwa , czyli 2 osby wymagają opieki ,za 1 150e , no ludzie , to jest chory sysstem !