A co to moich Strumpfhose nie widzisz?
A co to moich Strumpfhose nie widzisz?
Der nackte Frosch:)
o To chodzi, ze widze nie tylko Strumpfhose :-))
Dziewczyny, zastanawiam się nad założeniem "Dobranocek" bo nie ma gdzie zrobić wieczornego papa. "Pożegnajki" są według mnie dla tych, które zjeżdżają do PL. Nie powinno się mieszać jednego z drugim. Nie wiem ???? dumam i dumam.
witam!Pierwszy caly dzionek za mna na gleboka wode jestem znow rzucona wezwaniom dzis z pdp lekarza laryngologa zaliczylam ciezki rozpieszczony dziadzio z demencja depresja i poczatkami parkinsona 24 na24 oczekuje siedzenia z nim jak male dxziecko znikne pola widzenia juz po cichutku jak myszka za mna chodzi teraz go wpakowalam do lozka zobaczymy na jak dlugo bo wczoraj maraton nocny mial i chodzil mi tam i z powrotem po schodach i wszedzie swiatla pozapalane bo boji po smierci zony,mysle ze to ogarne w koncu to tylko zastepstwo
Dziewczynki -Andrejka z Łowicza......to tam do Was ma trochę za daleko:):):)Hi hi hi
Amelka musze sobie poradzic ale przy swietle zasnac mi ciezko ciut jest ale juz mam wliczone w moja prace nocna na emeryturce bede dorabiac jako stroz hahaaa
Dorotee o to nie wiedzialam gdzie sie kupuje i po ile to jest