Żebyś tylko Ty w tym ferworze walki nie zapomniała ,że Wielkanoc tuż, tuż i my też powinniśmy się obmyć , noooo, tak mi się przynajmniej wydaje.....a może to ma być na świętego Jana 24 czerwca ? ....już sama nie wiem :)))))))))
Żebyś tylko Ty w tym ferworze walki nie zapomniała ,że Wielkanoc tuż, tuż i my też powinniśmy się obmyć , noooo, tak mi się przynajmniej wydaje.....a może to ma być na świętego Jana 24 czerwca ? ....już sama nie wiem :)))))))))
Ale Pan pewnie w tej cenie mial wliczony dojazd (paliwo) i wlasne detergenty
Tak, miał własne detergenty,do tego swoja drabina i cała reszta. Dojazd hmm Pan jest z naszej wiochy,ale napisze jeszcze że co roku suma jest coraz większa w 2012 r 50euro,2013 r 60 euro.
No cóż...inflacja w górę to i opłaty w górę :)
Przyszła do nas dzisiaj moja ulubiona pflegedienst - Karin. Jest wesoła i bardzo przyjazna PDP i mnie. Lubię ją. Kłopoty z PDP "czyta" w lot. Mój dziadek ma protezę, której nie chce mu się przyklejać przez co często-gęsto nie rozumiem co mówi. Na dodatek schwebi, ząbki klapią sobie itd. itp. Karin stwierdziła, że jak nie chce do protetyka iść to mu jutro pattex przyniesie. No ruszyło mojego PDP, może za miesiąc tam dotrze ;-// Ale popatrzył bardzo zdziwiony na Karin jak powiedziała, że ona też go często nie rozumie a co dopiero ja !! Bo dziadkowi się wydaje, że tu nie ma problemu. Przecież on wie co mówi a to, że inni tego nie rozumieją to już nic ;-//
Melduje sie. z DE. Trafiłam jak śliwka w kompot. Maz PDP daje popalić.
Tragedii nie ma, ale równy zapieprz od 7 do 22.
Jest bardzo nerwoey byle co to krzyczy do mnie, ale i potrafi sie śmiać.
Oczszędnosć na max.
A ja na dodatek źle doładowałam internet. Wskoczyło tylko na 24 g.
Miałam chwile zwatpienia ale postaram sie dotrwać.
Melduje sie. z DE. Trafiłam jak śliwka w kompot. Maz PDP daje popalić.
Tragedii nie ma, ale równy zapieprz od 7 do 22.
Jest bardzo nerwoey byle co to krzyczy do mnie, ale i potrafi sie śmiać.
Oczszędnosć na max.
A ja na dodatek źle doładowałam internet. Wskoczyło tylko na 24 g.
Miałam chwile zwatpienia ale postaram sie dotrwać.
U mnie tez katastrofa z tą szczęka pdp, jak sie wydziera, to ta gorna obsuwa sie na dół, dolną jezykiem wypchnie i wyglada jak pirania, brrrrr, ale przykleic nie chce.
Gosiu, powtarzaj jak mantrę "to tylko praca" i dbaj o siebie i swoje zdrowie. A jak Ci się przeleje, wyrzuć na forum. Wszystko przyjmiemy na klatę. Ściskam.