Wydaje mi się, że częsta zmiana ( ucieczki ) opiekunek wcześniej czy później dadzą rodzinie do myślenia. No może nie każdej ale..... tylko coś za dużo tych nie myślących rodzin ;-//
Wydaje mi się, że częsta zmiana ( ucieczki ) opiekunek wcześniej czy później dadzą rodzinie do myślenia. No może nie każdej ale..... tylko coś za dużo tych nie myślących rodzin ;-//
Mycha przeciez wiesz,że im jest egal czy Krysia ,Marysia czy Stasia i tak zapomna imienia jak drzwi sie zamkna.Lepiej strogać nie kumatego.
Ja, ja . A moze drzwi byly ale Dziadki przed przybyciem 1.Opiekunki specialnie wymontowali zeby Opiekunka byla bardziej dostepna !
Co bys zrobila jakbys przybyla na sztelle, a tam w twoim pokoju nie ma drzwi ?
Stolarza? Jeszcze murarza, żeby ścianę postawił :) I ślusarza, żeby klamki i zamki powstawiał. Mówię wam co gadam dziadkowi jak to powinno według mnie wyglądać to udaje, że nie słyszy albo coś w stylu masz robić i koniec.
Stolarza? Jeszcze murarza, żeby ścianę postawił :) I ślusarza, żeby klamki i zamki powstawiał. Mówię wam co gadam dziadkowi jak to powinno według mnie wyglądać to udaje, że nie słyszy albo coś w stylu masz robić i koniec.
Zamowiłabym stolarza.
To powiedz mu, że w takich warunkach nie będziesz pracować i koniec !!! A w tej chałupie to nie ma innych pokoi ??? Rozbawiasz mne tą sytuacją. Ja nie byłabym taka miła jak Ty.
Pakuj walizki kobito.
Przecież każda z nas ma w umowie zapewniony !!!! osobny pokój !!! to jest niedotrzymanie warunków umowy/kontraktu. Wystarczający powód żeby spokojnie do domciu wrócić, zawiadamiając o tym firmę - oczywiście pisemnie. No chyba, że firma się wywiąże ze swoich obowiązków.
A czy w umowie pisze,że maja byc drzwi?
Staram sie kolezanke zdenerwowac,może zacznie działać.Nie zawsze pasuje zjazd.Wiem jak to jest.
W mojej nic nie ma.Pokój owszem,ale o drzwiach nic.Kurka ,trza aneks spisać,bo jeszcze do pokoju bez klamek trafię;)