:gotowanie::podlewanie kwiatkow::niebo pieklo:Okolice Olsztyna , pracuje jako opiekunka :na wozku1::na wozku3::kapiel::pranie::goraczka::ubikacja2::prasowanie:w Niemczech, a Ty?
:gotowanie::podlewanie kwiatkow::niebo pieklo:Okolice Olsztyna , pracuje jako opiekunka :na wozku1::na wozku3::kapiel::pranie::goraczka::ubikacja2::prasowanie:w Niemczech, a Ty?
Dzien dobry ,:)
Witajcie dziewczoki....jak Wam się ima?
Ima nam sie si. Wsio charaszo. Tylko nikt nie chce spiewac. :-)
Michaśka! Nareszcie Ciebie widze! :-) Cieszę się jak nie wiem co !
To skoro nas sie tutaj troche juz uzbieralo,to gitare przyniose,zapalimy ogien i pospiewamy ? :-)
trzy,czteery!
Na Mazury, Mazury,Mazury,
Popływamy tą łajbą z tektury!
Na Mazury gdzie wiatr zimny wieje.
Gdzie są ryby i grzyby i knieje.
Tam gdzie fale nas bujają ,gdzie się ludzie opalają.
Wschody słońca piękne są
I komary w dupę tną.
Gdzie przy ogniu gra muzyka i gorzała w gardłach znika
Pan Leśniczy ,nie wiadomo skąd
Woła do nas...Paszli won!! :lol2:
"Hej Mazury jakie cudne, gdzie jest taki drugi kraj, tu przeżyjesz chwile cudne, tu przeżyjesz życia raj...... oj spiewało się spiewało.Teraz folklor bawarski na BRD - też nie jest żle:) Nauczyłam PDP robić zdjęcia na telefonie/awatar w jej wykonaniu:)/chyba telefon muszą jej kupić bo mi zabawkę zabiera:)
Ale naprawde miło mi Ciebie widziec.
Folklor bawarski to nie jest coś co lubie :-) oo niee!
Avatar wyszedl idealnie. Podoba mi sie Twoj usmiech Michaśka :-)
:taniec2:Dziękuje :) ja też nie lubię, ale moja PDP uwielbia, więc nie zabieram jej tej przyjemności,głośnik na 62 a ja w rytm muzyki dziergam koraliki:)Usta mam małe ale zmarszczek od uśmiechu dużo- pozdrawiam - nie bębę Ci słodzić, ale co młodość to młodość
Michaśka:-) Nie jestem młoda. Jestem w wieku średnim. I też mam zmarszczki. W okolicach oczu. Po prostu dobrze się konserwuję i dlatego nie widac:-)
Koralikow nie dziergam. Ale kiedys widzialam takie fajne kolczyki.koraliki z koronka polaczone. rewelacja. Robisz takie ? Jesli tak to chetnie kupie.
Zapodaj fotkę:zaklopotanie:
,,,, ha, haaa Dobre :-)