Hej, czy 1100 za małżeństwo, oboje do opieki, on z niedowidzeniem, inkontynencją, ona wstaje 2-3 razy w nocy, inkontynencja, demencja i cukrzyca tabletkowa... Wieś. Dajcie znać, bo nie wiem czy negocjować ;)
Hej, czy 1100 za małżeństwo, oboje do opieki, on z niedowidzeniem, inkontynencją, ona wstaje 2-3 razy w nocy, inkontynencja, demencja i cukrzyca tabletkowa... Wieś. Dajcie znać, bo nie wiem czy negocjować ;)
czy to dobra płaca czy nie to wg mnie zlezy także od tego czy prywatnie czy przez firmę czyli kto i w jakiej kwocie opłaca ubezpieczenie zdrowotne i jaki zakres to ubezpieczenie obejmuje i czy masz opłacaną składkę emerytalno-rentową i od jakiej kwoty . Wg mnie to śa bardzo istotne składniki wynagrodzenia bo terz jestesmy młodzi , zdrowi i silni a warto chyba pomysleć za co będe zyła jak bede stara , chora .Kwota 1100 Eu , bez pełnego ubezpieczenia zdrowotnego i składek od średniej krajowej - to wyzysk a nie zapłata za taką pracę .
Agencja oceniła mój język na średni, usłyszałam,że jest tak samo jak przed pierwszym wyjazdem, ja wiem i czuję, że jest lepiej, no ale... A z opiekunką nie pogadam, bo to nowe miejsce pracy, stwierdziłam, że jak znowu mnie odrzucą bo... nie wiem co, to się przenoszę... A druga propozycja była do matki z córką za moją standardową stawkę... Kurcze, dla mnie to dużo, a kasa potrzebna:/ natomiast jesli gdzie indziej możnaby mieć więcej?
Agencja oceniła mój język na średni, usłyszałam,że jest tak samo jak przed pierwszym wyjazdem, ja wiem i czuję, że jest lepiej, no ale... A z opiekunką nie pogadam, bo to nowe miejsce pracy, stwierdziłam, że jak znowu mnie odrzucą bo... nie wiem co, to się przenoszę... A druga propozycja była do matki z córką za moją standardową stawkę... Kurcze, dla mnie to dużo, a kasa potrzebna:/ natomiast jesli gdzie indziej możnaby mieć więcej?
Nianta dziewczyny Ci już dawno pisały: aplikuj do wielu agencji. A jeśli dla Ciebie 1100 to dużo kasy to po co nas pytasz o zdanie?
Moim zdaniem czasem może być więcej pracy i obowiązków przy jednej wymagającej osobie, niż przy dwójce. Ale reguły nie ma...
Zależy Ci na czasie i tej kasie, nie masz ochoty lub możliwości zgłaszać się do większej ilości agencji to .... zrób tak, aby Tobie było dobrze
Zgłosiłam się do 4 innych agencji, które wg zasługiwały na uwagę, ŻADNA się nie odezwała... Pytam, bo chcę znać Wasze zdanie, nie wim co jest powodem braku kontaktu, pewnie wiek, załóżmy, że jesteście na MOIM miejscu, co robicie, to było na takiej zasadzie...