Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

31 października 2014 13:13 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Wiesz co w takich przypadkach to ja musze nic nie komentowac.Jak bym zaczoł to chyba same wykropkowane pola by powstaly.

I to jest to co ja też chciałabym w tej sytuacji napisać.
31 października 2014 13:20 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Wiesz co w takich przypadkach to ja musze nic nie komentowac.Jak bym zaczoł to chyba same wykropkowane pola by powstaly.

Orim ,są gorsze przypadki pazerności połączonej z bezdusznością.Nie tylko by wykropkowane pola powstały,ale nóż by się w kieszeni otworzył.
20 listopada 2014 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
Zbliża sie koniec roku, w styczniu postaram sie napisać jak wyszłam tak ogólnie w + czy - za 2014 rok.Zanosi sie raczej in +. Zrobie sobie wyjazd w ukochane miejsce. Nie wierze w żadne lokaty przy takiej marnej kasie.Chyba,ze wygram w radiu ZET, albo w totka.

To z niecierpliwosci pomyliłam rok.A może podswiadomie myslałam o nim,bo był rok bardzo dobry dla mnie.
20 listopada 2014 17:09 / 7 osobom podoba się ten post
Tym razem zarobione dutki wydam na implanty. Nie piersiowe hi, hi.
20 listopada 2014 17:57 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Tym razem zarobione dutki wydam na implanty. Nie piersiowe hi, hi.

Szkoda, bo to widac z daleka.A tak to bedziesz musiała wiecznie sie uśmiechac i zmarszczek mimicznych dostaniesz
20 listopada 2014 19:08 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Szkoda, bo to widac z daleka.A tak to bedziesz musiała wiecznie sie uśmiechac i zmarszczek mimicznych dostaniesz:-)

I bez korekty widac je z daleka). A zmarszczki mimiczne juz mam ).
20 listopada 2014 19:16
mleczko47

Zbliża sie koniec roku, w styczniu postaram sie napisać jak wyszłam tak ogólnie w + czy - za 2014 rok.Zanosi sie raczej in +. Zrobie sobie wyjazd w ukochane miejsce. Nie wierze w żadne lokaty przy takiej marnej kasie.Chyba,ze wygram w radiu ZET, albo w totka.

To z niecierpliwosci pomyliłam rok.A może podswiadomie myslałam o nim,bo był rok bardzo dobry dla mnie.

Zauwazyłam ten 2013, ale pomyslalam ze tak długo podsumowujesz ;)
20 listopada 2014 19:18 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Zauwazyłam ten 2013, ale pomyslalam ze tak długo podsumowujesz ;)

Długo to ja wydaje:)
20 listopada 2014 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

W przeciwienstwie do mnie .-))
20 listopada 2014 19:26 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Masz tak dużo,czy taka oszczędna jestes?-)
20 listopada 2014 19:26 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

W przeciwienstwie do mnie .-))

Mnie tez jakos pieniadze nie chca sie trzymac. Nawet nie zdaze sie obejrzec I trzeba znow jechac zarabiac, bo wydawac nie ma juz co
20 listopada 2014 19:31 / 3 osobom podoba się ten post
wiewiorka

Masz tak dużo,czy taka oszczędna jestes?-)

Nie mam za duzo,bo nie jestem oszczedna.Ale wyrabiam charakter, to troche schodzi-)-)
20 listopada 2014 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie mam za duzo,bo nie jestem oszczedna.Ale wyrabiam charakter, to troche schodzi-)-)

A ja jestem oszczędna,a i tak mam mało-)Zresztą ile to by było wystarczająco dużo?
20 listopada 2014 19:39 / 4 osobom podoba się ten post
Ja ten rok zaliczam do udanych,,spełniałam marzenia i jeszcze mam na +. Ciesze się z takiego zakończenia roku...bo nie tylko z pieniędzy jestem zadowolona...
20 listopada 2014 19:41 / 3 osobom podoba się ten post
wiewiorka

A ja jestem oszczędna,a i tak mam mało-)Zresztą ile to by było wystarczająco dużo?

Nie znam czlowieka, ktory twierdzi, ze ma wystarczajaco duzo )