Wiesz co w takich przypadkach to ja musze nic nie komentowac.Jak bym zaczoł to chyba same wykropkowane pola by powstaly.
Wiesz co w takich przypadkach to ja musze nic nie komentowac.Jak bym zaczoł to chyba same wykropkowane pola by powstaly.
Tym razem zarobione dutki wydam na implanty. Nie piersiowe hi, hi.
Szkoda, bo to widac z daleka.A tak to bedziesz musiała wiecznie sie uśmiechac i zmarszczek mimicznych dostaniesz:-)
Zbliża sie koniec roku, w styczniu postaram sie napisać jak wyszłam tak ogólnie w + czy - za 2014 rok.Zanosi sie raczej in +. Zrobie sobie wyjazd w ukochane miejsce. Nie wierze w żadne lokaty przy takiej marnej kasie.Chyba,ze wygram w radiu ZET, albo w totka.
To z niecierpliwosci pomyliłam rok.A może podswiadomie myslałam o nim,bo był rok bardzo dobry dla mnie.
Zauwazyłam ten 2013, ale pomyslalam ze tak długo podsumowujesz ;)
Długo to ja wydaje:)
Długo to ja wydaje:)
W przeciwienstwie do mnie .-))
Masz tak dużo,czy taka oszczędna jestes?-)
Nie mam za duzo,bo nie jestem oszczedna.Ale wyrabiam charakter, to troche schodzi-)-)
A ja jestem oszczędna,a i tak mam mało-)Zresztą ile to by było wystarczająco dużo?