To cos dla mnie bo szybkie tylko prosze napisz jak dla poczatkujacej gimnazjalistki,wszystkie skladniki na patelnie tzn jakie? Te masy tak ?? S
To cos dla mnie bo szybkie tylko prosze napisz jak dla poczatkujacej gimnazjalistki,wszystkie skladniki na patelnie tzn jakie? Te masy tak ?? S
Basia ,jakbys mogła jeszcze pisac czy wkąłdac ciasto do nagrzanego czy zimnego piekarnika to by było super:)Bo to różne szkoły są nt temat:)
Basia ,jakbys mogła jeszcze pisac czy wkąłdac ciasto do nagrzanego czy zimnego piekarnika to by było super:)Bo to różne szkoły są nt temat:)
Podobno jest zasada, że ciasta na proszku d/pieczenia wkłada się do nagrzanego piekarnika, a ciasta drożdżowe zawsze do zimnego piekarnika.
Podobno jest zasada, że ciasta na proszku d/pieczenia wkłada się do nagrzanego piekarnika, a ciasta drożdżowe zawsze do zimnego piekarnika.
no nie zawsze...... ja na przykład jak robię biszkopta wkładam go do zimnego piekarnika :)
Obtoczyć w galaretce w proszku?