Na wyjeździe #9

31 maja 2014 18:38
Sówka

Też nie mam bo bym Ci pomogła, można spróbować doładować z polskiej strony. Albo jeżeli jest taka promocja to pewnie będzie też działać jak ktoś u Ciebie w domu załaduje sobie polską karte, a Ty tylko będziesz odbierać

"Oferta jest ważna tylko dla użytkowników Lycamobile Polska i nie dotyczy połączeń w roamingu"Tak napisane nt tej promocji czyli niemieckiego nr nie dotyczy tylko polskiego a ja polskiego nie mam......
31 maja 2014 18:42
No ja nie wiem, to Emi mówiła. Ale zaraz sprawdze co tam mają
31 maja 2014 18:46
kasia63

"Oferta jest ważna tylko dla użytkowników Lycamobile Polska i nie dotyczy połączeń w roamingu"Tak napisane nt tej promocji czyli niemieckiego nr nie dotyczy tylko polskiego a ja polskiego nie mam......

Promocja jest ważna od dnia 10/03/2014 do dnia 31/05/2014.Jeżeli doładowanie nastąpi ostatniego dnia promocji jest ważne przez kolejne 30 dni.W trakcie trwania oferty klient otrzyma nielimitowane połączenia wewnątrz sieci. Aby aktywować promocję, klient musi doładować konto dowolną kwotą. Stan konta klienta musi wynosić co najmniej 1 zł.. Jedno doładowanie jest ważne 30 dni. Oferta jest ważna tylko dla użytkowników Lycamobile Polska i nie dotyczy połączeń w roamingu. Oferta nie służy do użytku komercyjnego.

Dziś jest ostatni dzień promocji, ktoś u Ciebie w domu musi doładowoc dowolną kwotą nie mniejszą jednak niż 1 zł. Macie wtedy nielimitowane rozmowy na miesiąc

http://www.lycamobile.pl/po/specialoffer
31 maja 2014 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie mam nic euro na koncie:(Jak inaczej to zrobić?Sie chyba nie da?

Niech ktoś z rodziny w PL skoczy do żabki kupi polską lycę plus doładowanie za 5 złoty. Tyle wystarczy. Ja w De nie ładowałam, bo mi szkoda było 10 euro (mam jeszcze drugą kartę do pozalajkowych). Mąż ładuje za 5 zł w PL, kiedy chcę z nim gadać puszczam mu strzałkę. A o czym gadamy: o wszystkim, a czasem o niczym, bywa że milczymy....
31 maja 2014 19:19
kasia63

Dotyczy też niemieckiego numeru: Gosia 35 i Polneta korzystają z promocji niemieckiej, ja z PL. Nie dotyczy Cię jak z polską kartą wjedziesz do De, albo z niemiecką do PL.
31 maja 2014 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

No i właśnie potem wychodzi takie g....o na forum , że nie wiadomo kto z kim śpi ;-)

Jak jestem w Niemczech , to sama śpię , więc już wiadomo.
31 maja 2014 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Jak jestem w Niemczech , to sama śpię , więc już wiadomo.

Mnie się zdarza z komputerem.... jak nie ma siły go odstawić na stolik.
31 maja 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
W ogóle dziewczyny konczyć już tą prace, już prawie 20!!! Dawać lapki pod pache i zasuwać do swoich pokoików Koniec na dziś!!!
31 maja 2014 19:49
ja będę wolna koło 21:00 dopiero.
Babka ogląda "Berdoktora" , a ja się siedzę obok wygodnie z lapem na kolanach
31 maja 2014 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ja mam wolne do 22 jak zawlekam já do lozka. Teraz wypiéknialam gdyz iz poniewaz: 1. po prysznicu balsam byl wygladzajácy 2. zmarchy zniknély bo platki pod oczy z kolagenem byly tez a na reszte krem z kwasen hialuronowym, 3. odrosty przefarbowane, 4. ? nie pamietam juz 5. zgasilam gaz pod kapuchá zasmazana. I tu rodzi sie pytanie zasadnicze: dla kogo to wszystko jak wokól nikogo?
31 maja 2014 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ja mam wolne do 22 jak zawlekam já do lozka. Teraz wypiéknialam gdyz iz poniewaz: 1. po prysznicu balsam byl wygladzajácy 2. zmarchy zniknély bo platki pod oczy z kolagenem byly tez a na reszte krem z kwasen hialuronowym, 3. odrosty przefarbowane, 4. ? nie pamietam juz 5. zgasilam gaz pod kapuchá zasmazana. I tu rodzi sie pytanie zasadnicze: dla kogo to wszystko jak wokól nikogo? :-):-):-)

Ogrodnika popędziłaś to może jakiś hydraulik się trafi? Albo syn jednej z koleżanek p. Niezadowlonej :)
31 maja 2014 20:23
czytam 20-ty raz i byka nie widzę,ale jakiego byka miałaś na myśli ? :):)
31 maja 2014 20:25 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich !!! właśnie otrzymałam sms od Lilli - dojechał i wszystko jest ok !!! mam was wszystkich ucałować - nie ma ona jeszcze neta , ale syn pdp obiecał , że bę dzie ! ja Was również pozdrawiam i za 10 dni zaczynam znowu odliczanie razem z Wami !!!
31 maja 2014 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny, ogrodnika nie odprawilam tylko sie grzecznie usmiechnelam, báknelam cos w rodzaju "jestem zaskoczona, dziekuje", probowalam ukryc zmieszanie i to wszystko. No i ja juz zostalam znaleziona jakis czas temu ale chyba zgubiona po drodze i w koncu sie wkurzywszy bo mnie nie mozna tak po prostu zgubic!!! :-D Ciagu dalszego nie znam bo albo bédzie albo nie bédzie. :-D:-D:-D
Andrea, zapusc sobie na youtubie "I need the hero" (Potrzebuje bohatera przez cala noc, ma byc natychmiast, ma byc szybki itd - moje wolne tlumaczenie ;D
31 maja 2014 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Ja mam wolne do 22 jak zawlekam já do lozka. Teraz wypiéknialam gdyz iz poniewaz: 1. po prysznicu balsam byl wygladzajácy 2. zmarchy zniknély bo platki pod oczy z kolagenem byly tez a na reszte krem z kwasen hialuronowym, 3. odrosty przefarbowane, 4. ? nie pamietam juz 5. zgasilam gaz pod kapuchá zasmazana. I tu rodzi sie pytanie zasadnicze: dla kogo to wszystko jak wokól nikogo? :-):-):-)

Dla siebie,a reszta przyjdzie z czasem,cierpliwości:)