Na wyjeździe #9

02 czerwca 2014 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Musisz wejść na jakiś stół, lub sama go utworzyć.
Ja już z nimi nie gram - przegrałam po razie z każdą i tyle:(
Ale to nie moja wina - karty dostawałam nadzwyczaj podłe.
02 czerwca 2014 22:22
Bo tam wchodzisz najpierw na gre którą chcesz grać, przenosi Cię do wlnego miasta, potem już sama wybierasz sobie stół przy którym chcesz grać, albo tworzysz własny i możesz kogoś wtedy zaprosić do stołu. Jeżeli chcesz się dosiąść do kogoś to musisz grzecznie poczekać aż przy stoliku skończy się gra wtedy siadasz, naciskasz start i czekasz aż inni też nacisną. Każdy stolik ma swojego moderatora który może wyrzucać ludzi ze stolika. Wejdż sobie na kalambury.
02 czerwca 2014 22:22
wichurra

Musisz wejść na jakiś stół, lub sama go utworzyć.
Ja już z nimi nie gram - przegrałam po razie z każdą i tyle:(
Ale to nie moja wina - karty dostawałam nadzwyczaj podłe.

Ja do połowy gry nie wiedziałam w ogóle o co chodzi, bo wirtualnie dopiero kilka razy grałam :)))) 
02 czerwca 2014 22:33 / 2 osobom podoba się ten post
Tam gracze są moderatorami - kto utworzy stolik ten rządzi. Masz Andrea szansę zostać modusią:)
02 czerwca 2014 22:35
Moderatorem zostaje osoba która pierwsza usiądzie do stolika albo ta która stworzy sobie swój stolik, moderatorem można zostać też jeżeli moderator nie chce już grać i opuszcza stolik wtedy to przechodzi na kolejną osobe przy stoliku. Za co się wywala? No np. jeżeli przy stoliku są 2 osoby i nie chcą już więcej osób przy stoliku, jeżeli za długo myślisz przed kolejnym ruchem a oni czekają, wtedy też można wylecieć, jeżeli zamiast grać to latasz po mieszkaniu i coś robisz a wszyscy przy stoliku czekają na twój ruch, jeżeli zachowujesz się niesportowo, przeklinasz przy stoliku i takie tam
02 czerwca 2014 22:37
Najwięcej ludzi leci z kalamburów bo zamiast rysować dane hasło to go piszą, albo rysują sobie brzydkie obrazki
02 czerwca 2014 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
hahahah nie wywala
02 czerwca 2014 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Tam jest możliwość pisania podczas gry i można pisać No ku....wa ruszaj, ile można do  ch...a myśleć" hahahah
02 czerwca 2014 22:48
To teraz Ty tłumacz co to ta spikeria
02 czerwca 2014 22:55
A to nie dla mnie, nie lubie skypa
02 czerwca 2014 23:01
To było ze mną?
02 czerwca 2014 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
Witam zły nastruj udzielił mi sie chyba od moich podopiecznych,internet ostatni do d....y,ale coz poczac !! Dzis w koncu zrobiłam sobie przyjemnosc zakupowa i powiem wam ze bardzo mi sie humorek poprawił ,pomimo słabego neta:)))
02 czerwca 2014 23:05
nie nie wchodziłam ale myslałam ,że o mnie chodziło
02 czerwca 2014 23:06
Zakręcona Mamuela

Witam zły nastruj udzielił mi sie chyba od moich podopiecznych,internet ostatni do d....y,ale coz poczac !! Dzis w koncu zrobiłam sobie przyjemnosc zakupowa i powiem wam ze bardzo mi sie humorek poprawił ,pomimo słabego neta:)))

Jak Ty masz zły humor to naprawde musi być żle:) Co sobie kupiłaś?
02 czerwca 2014 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jak Ty masz zły humor to naprawde musi być żle:) Co sobie kupiłaś?

Perfumki ,krem ,i takie tam hihihihihi a i zaczełam sierozgladac za prezentami jest w czym wybierac!! Oj zle było ale bedzie dobrze odrzywam zakupy tez mnie podniosły ,nie ma to jak sprawic sobie przyjemnosc nie mowiac o bliskich:)))