Wejdź na stronę lycamobile i zamów sobie bezpłatną kartę. Przyślą Ci w ciągu tygodnia-dwóch na podany adres. Do Polski pewnie też, bo ja przez pomyłkę zamówiłam sobie polską i wysłali mi do DE.
Wejdź na stronę lycamobile i zamów sobie bezpłatną kartę. Przyślą Ci w ciągu tygodnia-dwóch na podany adres. Do Polski pewnie też, bo ja przez pomyłkę zamówiłam sobie polską i wysłali mi do DE.
emi zrobiłam tak po przyjeżdzie do niemiec i mieli mi przysłać do dziś nie ma 5 tydzien dostałam meila że w przeciągu tyg będzie i nic
Zazdraszczam:)Bardzo je chciałAm odwiedzić ,ale pobyt w Koszmarkowie/Neu Is./wybitnie nie sprzyjał ,no i b daleko było od mca gdzie mieszkałam:( Foty jakies robiłaś?Wrzucisz?
Jeżeli o KZ-tach mowa, to przeczytałam właśnie książkę Ericha Marii Remarque "Iskra życia". Jest to książka właśnie o obozowym świecie i chociaż jest fikcją literacką, to dobrze są w niej skonstruowane portrety psychologiczne więźniów i ich oprawców. Z dużym prawdopodobieństwem można przyjąć, że tak właśnie myśleli.
Co do wycieczek, to ja dzisiaj byłam w zoo. Wprawdzie dosyć mizerne to zoo, ale też miasto nie jest wielkie, więc cudów się nie spodziewałam. Jednak miło było pospacerować i zwierzętom się poprzyglądać. Chociaż najlepsze zoo ever w jakim byłam, to hannoverskie zoo. Jeżeli byłyście w jakichś wypasionych niemieckich zoo, to proszę o info.
Dziwne, bo ja tylko na tą ostatnia długo czekałam. Jak się okazało, dlatego że ją z PL wysyłali. Spróbuj jeszcze raz. To nic nie kosztuje. Może PDP wyrzucił ko kosza? Albo zagineła w akcji.
Jeżeli o KZ-tach mowa, to przeczytałam właśnie książkę Ericha Marii Remarque "Iskra życia". Jest to książka właśnie o obozowym świecie i chociaż jest fikcją literacką, to dobrze są w niej skonstruowane portrety psychologiczne więźniów i ich oprawców. Z dużym prawdopodobieństwem można przyjąć, że tak właśnie myśleli.
Co do wycieczek, to ja dzisiaj byłam w zoo. Wprawdzie dosyć mizerne to zoo, ale też miasto nie jest wielkie, więc cudów się nie spodziewałam. Jednak miło było pospacerować i zwierzętom się poprzyglądać. Chociaż najlepsze zoo ever w jakim byłam, to hannoverskie zoo. Jeżeli byłyście w jakichś wypasionych niemieckich zoo, to proszę o info.
a lycamobile? jestem tu 2 tyg ale to wiocha wiec nie miałam gdzie :D i chciałabym kupic pzred kmolejnym wyjazdem zeby miec
Dzisiaj imbir na mnie nie działa. Jestem ochlapnięta jak kalosz na słońcu.Za 11 dni domek a moja głowa już tam jest.Powroty są najpiękniejsze ale też potrzebują czasu aby wpaść w rytm i poukładać wszystko co się zaplanowało.Plany swoje ,życie swoje , tak u mnie często jest i dzisiaj pozytywne myślenie bierze w łeb.
pracuje w hannover od ponad dwoch lat,takze lubie zoo,,polecam zoo frankfurt,super atratkcja.
Taj jakbym sama napisała. Dziś mam podobnie.
Mnie spotkała niespodziewana niespodzianka:)
Jak wiecie bawili u nas przez tydzień goście - dziadka siostra z córką i jej mężem.
No i babcia na początku już dała mi 100 euro za dodatkową opiekę. Jutro goście odjeżdżają i właśnie wchodzę do pokoju, a tam pudełko pralinek, kartka a w kartce kolejne 100 euro - tym razem od córki.
No tak to ja mogę gości przyjmować:):)