Emi,Emi wlasnie wyczytalam,że Ty wreszcie na urlop!
Ciesze sie razem z tobą,milego wypoczynku,z rodzina ,dziećmi.
Wieczorem zaparz imbir i wspomnij o nas troche :-)
Emi,Emi wlasnie wyczytalam,że Ty wreszcie na urlop!
Ciesze sie razem z tobą,milego wypoczynku,z rodzina ,dziećmi.
Wieczorem zaparz imbir i wspomnij o nas troche :-)
Ty wrocisz, a ja do PL bede jechac ... Tak ok.23 -24 sierpien mam wyjazd zaplanowany, a wrocic musze na 1 pazdziernika. Wyjatkowo dlugo w domu bede ! Ale mam cos do zrealizowania, nareszcie ! Moja zmienniczka bedzie wiedziala, co to, ale wiem, ze nie rozgada !
Chodzi jej o wątek z Mamusią2. Ta aferka forumowa - to chyba w sobotę było i Modi założył specjalnego wąta (?) Szczegółów nie pamiętam
nie bedzie mnie zmieniac,pytalam po ciekawosci
Kochani malo do was zagladam ale mam troche spraw do ogarnieciami i uzeram sie z urzedami naszymi kochanymi ale licze ze powoli wyklaruje sie wszystko od sierpnia wracam do pracki dosc urlopowania i nie tylko,przesylam wam wszystkiego dobrego ktore sa w pracy a te co na urlopach super pogody,buziaczki do zas:-)))))))
Którejś bobu się zachciało (jaki wątek to już mi demencja siadła na mózg). Służę:
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/bob-wlasciwosci-zdrowotne-jak-go-przyrzadzac-kiedy-szkodzi/xmjfp
To mi!Mi się zachciało!:):):)I wciąż mi sie chce!!!!!!Bobu:):):)Obeszłam wczoraj sklepy i sklepiki-ni ma:(
To mi!Mi się zachciało!:):):)I wciąż mi sie chce!!!!!!Bobu:):):)Obeszłam wczoraj sklepy i sklepiki-ni ma:(