I tu sie z Toba nie zgodze,owszem powinno tak byc,ale w praktyce bywa to roznie.Niedawny przyklad naszej kolezanki z forum,ktora jest po germanistyce,a firma zrobila chwyt ponizej pasa.
I tu sie z Toba nie zgodze,owszem powinno tak byc,ale w praktyce bywa to roznie.Niedawny przyklad naszej kolezanki z forum,ktora jest po germanistyce,a firma zrobila chwyt ponizej pasa.
Teraz na stronie opiekunki24.pl są dwie oferty z dwóch różnych firm . Aterima oferuje 1150E z komunikatywnym językiem niemieckim bez prawa jazdy i następna oferta innej firmy z dobrym niemieckim i prawem jazdy 1100 Euro. Macie tutaj żywy przykład. Uważam,że ta oferta Aterimy wg mojej oceny jest dobra. Ale tomoja ocena. Gdybym nie miala pracy pewnie juz bym dzwonila do Aterimy.
Taka moja uwaga tylko,zazwyczaj te oferty ktore firmy przedstawiaja na stronach internetowych to zwykła ,sciemka:)w chwili obecnej nie wypowiem sie jeszcze na ten temat,za jakis czas na 100 procent bo temat zabawny:)sprawdziłam osobiście:)a w tej za 1150 sa dwie osoby:)
Teraz na stronie opiekunki24.pl są dwie oferty z dwóch różnych firm . Aterima oferuje 1150E z komunikatywnym językiem niemieckim bez prawa jazdy i następna oferta innej firmy z dobrym niemieckim i prawem jazdy 1100 Euro. Macie tutaj żywy przykład. Uważam,że ta oferta Aterimy wg mojej oceny jest dobra. Ale tomoja ocena. Gdybym nie miala pracy pewnie juz bym dzwonila do Aterimy.
Taka moja uwaga tylko,zazwyczaj te oferty ktore firmy przedstawiaja na stronach internetowych to zwykła ,sciemka:)w chwili obecnej nie wypowiem sie jeszcze na ten temat,za jakis czas na 100 procent bo temat zabawny:)sprawdziłam osobiście:)a w tej za 1150 sa dwie osoby:)
Zgadzam się z Tobą . Może być tak ,że jak dojdzie do rozmowy to okaże się ,że mniej oferują. Można zadzwonić i sprawdzić jak ma się ta oferta do ostatecznego wynagrodzenia. :)
To prosze dzwonic i jechac z ta firma jaka sie Tobie podoba i nie wkrecaj innych ,
Coś w tym jest, czasem fajne oferty to tylko tzw.wabiki :) Sama kilka razy dzwoniłam w odpowiedzi na ogłoszenie i przeważnie to " super" było już nie aktualne , natomiast pani od razu chciała mnie wciągnąć w szeregi i przedstawić inne "fajne" oferty :)
Nie badź taka agresywna. Każdy sam podejmuje decyzję, każdy ma swoj rozum i nie zamierzam nikogo wkręcać a swoja opinię mam prawo wyrazić. Tego mi nie zabronisz.
Pewnie,ze tak tylko jak podajesz nazwe firmy ,ktora ma tak fantastyczna oferte pracy,podaj takze nazwe firmy ,ktora ma gorsza oferte,po co reklamujesz firme placa Ci za to ?? Opinie o firmach sa w innym topiku ))
Do agresywnosci mi jeszcze daleko,tylko pewne chwyty mnie draznia .
Oferta jest na stronie opiekunkowo 24 ,wiec sama firma się reklamuje. Również gdybys byla spostrzegawcza to są własnie na tej samej stronie opiekunkowo24 oferty firm, ktore mniej oferują .Nie musze podawać nazw i nie musze nikogo reklamować. Coś mi sie wydaje,że jestes przedstawicielka jednej z firm, ktore gorzej placą .
Niech Cie o to glowa nie boli co robie i ile mi placa i gdzie pracuje moja sprawa .Jak nie musisz podawac nazwy firmy to nie podawaj dla zdrowotnosci.Dyskusje z Toba uwazam,za zamknieta w tym temacie .