Na wyjeździe #14

19 września 2014 13:31 / 5 osobom podoba się ten post
Ja też, ja też :))))))) Umiejętnosci kulinarnych oraz fantazji też mi nie brakuje , podobnie jak w innych dziedzinach zycia :D :D :D
19 września 2014 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
Scarlet to pojechała dzisiaj do domu?
19 września 2014 16:13

Przeniosłem posty dotyczące cech opiekunek tutaj:

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1741/page/1#262572

19 września 2014 17:39
Aleś wymyśliła!!!
"...jak na swój wiek..." Heh!  Słuchaj no Ty, kudłata blondi! Jaki wiek??? Bez takich wtyczek mi tu poproszę :))) Myślałby kto - odezwała się ta sterana życiem :P
hi hi hi :)))))))))))))))))))))    :*
19 września 2014 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Aleś wymyśliła!!!
"...jak na swój wiek..." Heh!  Słuchaj no Ty, kudłata blondi! Jaki wiek??? Bez takich wtyczek mi tu poproszę :))) Myślałby kto - odezwała się ta sterana życiem :P
hi hi hi :)))))))))))))))))))))    :*

Lili, a ja to w odwrotnym sensie zrozumiałam: jak na jej młody wiek jest przecudowną kuchareczką ;)
Patrz: post Giunty :)))))))
19 września 2014 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
Aaaaaaa, no chyba że tak... Wobec tego cofam kudłatą... :)))))))))))
Za oknem mam Niagarę, dzień był piękny do południa a potem zrobił się senny... Dziadziuś i babcia zajęci sobą i jak zaraz coś się gdzieś nie zacznie dziać to zasnę!!! Kolacja dla nich w zasadzie gotowa, za pół godziny zaniosę, i chyba w ten deszcz wyjdę! :)
19 września 2014 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Andi , wez no wrzuć ten przepis na ciasto , czy inny sernik z galaretką .... wiesz , ten Twój pierwszy DDDDDDDDDDDDD-:))))))))))))))))))
19 września 2014 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
Przepis na dobre ciasto sama bym wzięła. O ile dobrze gotuję to z pieczeniem nawet nie wyskakuję. Kupuje ciasta. Ale w domu chętnie bym poeksperymentowała. Ma małżonie. Ma dobry żołądek ;)
19 września 2014 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Przepis na dobre ciasto sama bym wzięła. O ile dobrze gotuję to z pieczeniem nawet nie wyskakuję. Kupuje ciasta. Ale w domu chętnie bym poeksperymentowała. Ma małżonie. Ma dobry żołądek ;)

19 września 2014 18:22
Przecież to do zamrażalki trzeba włożyć :))))))))))))))))))))))))))
19 września 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Jest nas ok 30 osob na online.Ale za godzinę bedzie wielki powrot:)
19 września 2014 20:11
mleczko47

Jest nas ok 30 osob na online.Ale za godzinę bedzie wielki powrot:)

Ja trochę później wrócę, bo Taniec z Gwiazdami muszę obejrzeć :)))))))))) no chyba ze wpadnę w  czasie reklam ::))))))))))))))))))
19 września 2014 20:55
Jak ktoś ma talent można w mineralnej :DDDDDDDDDDDDDD

Spóźniłaś się na wielki powrót :))))))))))))))))
19 września 2014 20:59
Sama ciemna jestem :)))))))))))))) 
19 września 2014 21:04 / 4 osobom podoba się ten post
No przecież Ty wróciłaś ze spotkania z koleżanką. Pisałaś za godzinę będę, a wróciłaś za dwie. To Ci grzecznie zwracam uwagę, że spóźniłaś się na swój wielki powrót :))))))))))))))
No przecież, że żartuję :))))) Z galaretką też żartowałam :))))))))