Czy wiecie,ze nasza polska Legia Warszawa wygrała na wyjeżdzie z Charkowem Kijów??? Nasi obronili 2 rzuty karne ,a sami strzelili jednego gola !! Czy to nie cudowna wiadomość?? :))
Czy wiecie,ze nasza polska Legia Warszawa wygrała na wyjeżdzie z Charkowem Kijów??? Nasi obronili 2 rzuty karne ,a sami strzelili jednego gola !! Czy to nie cudowna wiadomość?? :))
a Lewandowski wczoraj ze swoja druzyna wygrali 7:0 hihi
lekarka w pon przepisala jakies nasenne tabsy, ale pozniej stwierdzila ze jednak mam ich nie dawac "bo cos tam" (nie zrozumialam).
Więc jutro ponoc znow przyjdzie ta lekarka, to ja juz sobie z nia pogadam.
Dokladnie- 3. tydzien bez normalnego spania, a mam tu byc do 8 grudnia, smiech.
no być może będzie jak piszesz , Miro ;]
zobaczymy
Piszę pod tym , bom niewyspana a tan jest krótszy ......... Forum jest po to , żebyś wykrzyczała się , wyżaliła ! Jesteś niewyspana , zmęczona i pisz co Ci ślina na język przyniesie , to , że ktoś napisze " wyro , babka , drze się " to przynajmniej dla mnie nie znaczy , że jest złym , niecierpliwym opiekunem - jest już tylko zmęczonym i sytuacja tego kogoś przerasta , nie ważne , czy ma 20 , czy 80 lat ! To , że sypią się komuś lajki ? to na to nie patrz ! Czytałam sobie tak zupelani na spokojnie , nie widzę , żeby ktoś Cię atakował , no , może niektórzy usiłują się bawić w psychologów , ale nie miej tego za złe , bo na fourum tacy są potrzebni . podsumowanie : jesteś wściekła , bo niewyspana - ja też !!!!!!
Między nami jest nie tylko przepastna granica wieku , ale ja mogę ( jesli chcę ) spać w dzień ! Twoja PDP-na jest bardzo powaznie chora , ma boleści , krzyczy " hilfe " a ja krzyczę na Ciebie .....UCIEKAJ ! szukaj nowej spokojnej stelli , bo jesteś tak młoda jeszcze , że dla Ciebie nieprzespanych nocy to tylko Ci trzeba kiedy będziesz się bawić , tańczyć , kochać czy grać w karty - a nie przy ciężko chorych PDP-nych !..... Nie zapominaj też , że tutaj dla wielu z nas mogłabyś być córką i jest to takie nasze małe " zboczenie " , że się martwimy o tych młodszych jak o własne dzieci ......przecież "MY " wszyscy to jak wielka rodzina jesteśmy ! -:))))))))))
W przedszkolu , do którego chodzą moje wnuczątka już nie ma przymusu tzw. leżakowania poobiedniego , więc żadna wychowawczyni przedszkolna tak do " moich " nie powie ! -:) M. ja tlumaczę młodszej koleżance , że nie wsystko trzeba brać sobie do głowy , ja nie jestem zgorszona tymi jej określeniami , bo tu gorsze bywały i nie tylko młode dziewczyny się wypowiadały w ten sposób . A to , że wiem , że moze być przemęczona , że chciała się wypłakać na naszym ramieniu a raptem dostaje jeszcze po d...e . To jest " forum " nie wszyscy jesteśmy grzeczni kazdego dnia , każdemu coś się " wymsknie " ......A tak na marginesie : czy chciałabyś , żeby na publicznym forum ktoś , kiedyś nazwał Twoją córkę " baba, babsko " !!! ??????-:))))))))))))))))))))
Arabrab, wiek nie ma tu nie ma duzo do powiedzenia, prawie ze odwrotnie, ja po czterech latach, diswiadczenia mam w brod, ale sily witalne raczej maleja z wiekiem. Triche wypalenia, rutyny, slownictwo masz racje poraza nieraz, wczoraj op doswiadczona okreslila pdp mianem srajacej i sikajacej babki, jeszcze plusa przyznalam przez te male klawisze:-((((, ja w podibneh syt ,nocki u schuzofrenucznej pdp zamienilam wolny dzien na jednacala noc, w koncu dost dodatkowo dwie noce plus dzien wolny. Inaczej org nie da rady. Mzp8 rozmawiaj z rodzina nie o tabsach tylko, ze nue dajesz rady, pdp jak sie juz drze:-(( to powinien ja ktos uspikoic , potrzymac za reke,ale na to trzeba sil.
Wiecie co, zła jestem i to mocno, może to bardziej temat na poskarżyjki ale w sumie też wyjazdów dotyczy. We wtorek mam planowy wyjazd do domu a tu właśnie syn moich Pdp-ch mi mówi że jeszcze nie ma za mnie zastępstwa. Złości mnie podejście firmy że szukają na ostatnią minutę zastępstw dobrze wiedząc że oferta nie jest łatwa i wiele kobiet powie po prostu nie jak usłyszy co ją tutaj czeka. I jak tu sie nie denerwować, my odwalamy tutaj ciężką pracę a pańcie siedzące w kraju w biurze nie potrafią sobie odpowiednio pracy zorganizować by nie było takich właśnie sytuacji. I pewnie znajdą na ostatnią minutę jakąś panią z łapanki, byleby tylko kogoś przysłać...
Wiecie co, zła jestem i to mocno, może to bardziej temat na poskarżyjki ale w sumie też wyjazdów dotyczy. We wtorek mam planowy wyjazd do domu a tu właśnie syn moich Pdp-ch mi mówi że jeszcze nie ma za mnie zastępstwa. Złości mnie podejście firmy że szukają na ostatnią minutę zastępstw dobrze wiedząc że oferta nie jest łatwa i wiele kobiet powie po prostu nie jak usłyszy co ją tutaj czeka. I jak tu sie nie denerwować, my odwalamy tutaj ciężką pracę a pańcie siedzące w kraju w biurze nie potrafią sobie odpowiednio pracy zorganizować by nie było takich właśnie sytuacji. I pewnie znajdą na ostatnią minutę jakąś panią z łapanki, byleby tylko kogoś przysłać...