są nożyczki !!:)) mozna zawsze zrobić głębszy dekolcik hi! hi! :))
są nożyczki !!:)) mozna zawsze zrobić głębszy dekolcik hi! hi! :))
To niezle. Niektorzy o te porze obiad jedza. Potem juz rzadnego jedzonka do rana?
Już sobie wyobrazam ile to bedzie trwało,hihi,langsam,langsam ,meine neue Frisur...........
Hej, moje dni są tutaj policzone jak się okazało... Babcia była wczoraj poraz trzeci pod nożem... Wszyscy uważają,że to jej już ostatnie dni,a syn,który mieszka tutaj nie będzie mógł zostać sam, a na opiekunke nie będzie ich stać. Mam świadomość ,że mogę zjechać przed terminem do domu,ale też mam w głowie,że niepotrzebnie mówiłam o problemie, bo gdyby nie to, pdp nie poszlaby do szpitala, nie miała by operacji i nie byłoby problemów. Z resztą jeden z synów tak uważa i trochę mnie to męczy.
Ja też nie rozumiem, tak dzisiaj usłyszałam ,że nikt z rodziny nie będzie mógł się nim zająć, w domu sam zostać nie może ,a opiekunka jest za droga...
Nianta,ta rodzina to też jakaś dziwna...co to znaczy,że jakbyś nie powiedziała o problemie to by go nie było?? Przecież to nie Ty zawizłaś babcie do lekarza,to nie Ty zdecydowałaś o operacji,zdecydowała właśnie ta sama rodzina,która teraz szuka winnego.
Ty zrobiłaś wszystko jak trzeba,zresztą nie rozumiem jak mogli inaczej pomyśleć,zamiast Ci podziękować to winią za jakieś absurdalne rzeczy.
Jeśli chodzi o syna to nie Twój problem,niech kredyt wezmą jak za drogo,ta informacja nie powinna Cię obchodzić.
Myślę,że może chcą Ci na czarno pracę zaproponować? Ale Ty broń Boże się nie zgadzaj jakby tak było,bo raczej z torbami byś poszła.
Jak będziesz chciała wyjechać to na milion procent agencja coś Ci znajdzie.
Ivanilia dobrze mówi. Dziwna ta rodzina. Problem był skoro babcię zatrzymano w szpitalu i poddano operacji. Na opiekunkę ich nie stać dla niepełnosprawnego brata, sami się nim nie zaopiekują to co z nim zrobią? Wyrzucą na ulicę. Mocno to podejrzane. Zaczynają kombinować jakby tu na opiekunce zarobić. Do tej pory mieli do dyspozycji pewnie dwie renty, po odliczeniu kosztów opiekunki i utrzymania obojga pdp jeszcze im reszta zostawała, a teraz nie i dramat. Zachowuj się tak jakby Ci było wszystko jedno co zrobią. To oni mają problem, nie Ty. Wkrótce święta, jak będziesz chciała to pracę na pewno znajdziesz.
Witam dziewczynki i chłopaczki ! :)
W końcu zdobyłam internet czyt. znalazłam Aldika i kupiłam kartę.
Hmmmm...ogólnie jest ok na nowym miejscu. Babcia jest miła,je praktycznie wszystko-nie grymasi.
Jest na wózku,ale w miarę mobilna.
Nie chce chodzić wcześnie spać ;) buntuje się ;)
Ma jednak jedną wieeelka wadę-chce żebym cały czas była przy niej tzn w ciągu dnia oczywiście.
Pokój mam duży ale bardzo ciemny. Przy oknie rośnie jakieś wielkie gęste drzewo :(
Witam dziewczynki i chłopaczki ! :)
W końcu zdobyłam internet czyt. znalazłam Aldika i kupiłam kartę.
Hmmmm...ogólnie jest ok na nowym miejscu. Babcia jest miła,je praktycznie wszystko-nie grymasi.
Jest na wózku,ale w miarę mobilna.
Nie chce chodzić wcześnie spać ;) buntuje się ;)
Ma jednak jedną wieeelka wadę-chce żebym cały czas była przy niej tzn w ciągu dnia oczywiście.
Pokój mam duży ale bardzo ciemny. Przy oknie rośnie jakieś wielkie gęste drzewo :(
Masz rację Alinko,ja tam nie wierzę,że ich nie stać na opiekunkę,zobaczyli że Blondyn robi u nich za wikt i opierunek,to dlaczego opiekunka by nie mogła???
Zresztą aż tak niskich rent w De nikt nie ma żeby na opiekunkę go nie było stać.