Na wyjeździe

19 czerwca 2012 18:14
Reska widzisz kobicinko jaki ten swiat maly,mowisz i masz.Ja jestem z Czestochowy,obecnie w Koln a ty gdzie?,pozdrawiam.
19 czerwca 2012 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
zobacz siora jak tu fajnie i masz duchowe wsparcie,troche filozofii,troche narzekania itd jak na babincu hihihihi
19 czerwca 2012 18:22
ale i tak szanuję cię za otwartość i nie owijanie czegoś w bawełnę ja też lubię powiedzieć otwarcie o co mi biega a nie przez ogródek wiem że czasem to razi jak chlapnę coś a po czasie ugryzę się w jeżyk ale nigdy nie zrobiłam nikomu krzywdy nie konkuruję ani nie kopię dołków a jak przysłowie głosi prawda sama się obroni więc bez względu na jakieś pomówienia ja robię swoje nie wdając się w utarczki i uwierzcie oliwa sprawiedliwa zawsze wypłynie
19 czerwca 2012 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
byc moze ,az tak bardzo nie zaglebiam sie w ludzka psychike zachowania spoleczne itp.na konflikt wplyw ma wiele czynnikow ,wazne aby trzymac sie prosto w tych niemczech,ide bo moja pani idzie sie kapac i musze jej asystowac cos ostanio za czesto sie myje hehe
19 czerwca 2012 18:24
a ja koło Bielefeld
19 czerwca 2012 18:28 / 1 osobie podoba się ten post
Macie racje to chyba zazdrość,bo jak do tej pory trafiałam na dobre sztele,a one jednak miały ciężko ale to nie jest chyba powód do obgadywania kogoś albo o psuciu mi opini,bo ja w takie rzeczy się nie bawie,robię swoje i już.
19 czerwca 2012 18:31
a dokładnie schieder-schwalenberg może jest ktoś w okolicy nas tu jest 3 polki
19 czerwca 2012 18:37
dobra to teraz z innej beczki jak pozbyc sie celulitu bo mnie tu zaczyna sie robic masakra za malo ruchu jakies domowe sposoby znacie?
19 czerwca 2012 18:44
ha,ha,ha no i cisza teraz wszystkie się ogladamy ile komu przybyło celulitu i tłuszczu masakra strach się bać
19 czerwca 2012 18:45
oczywiście dotyczy się to mnie że strach się bać i patrzeć w lustro
19 czerwca 2012 18:50
Ja tam sięnie boję chociaż przytyłam z 4 kg.ale co tam,przybędzie ubędzie taki los,spróbu wcierać w te miejsca fusy z kawy,rób rowerki
19 czerwca 2012 18:51
Na razie spadam bo córkę muszę puścić na laptopa taka moja dola jak jest jeden hi,hi
19 czerwca 2012 18:54
Jestem zadbaną kobietą ! Nie wiem na jak długo - ale dziś na pewno.

Gosia - w domu tylko mąż i pies = obaj do rany przyłóż. Miodowy miesiąc i pełna harmonia. Chwilo trwaj.

Justa - dziś na Mazurach normalnie, temp. ok 20 stopni, jest czym oddychać. Taką pogodę lubię.

Wiewiórko - masz rację, te moje prawie 7 mieięcy to za długo, ale jak patrzę na stan konta, to i mile wspominam wyjazd. Warto było. Drugi raz się jednak na to już nie piszę. Pierwszy raz bez znajomości języka, bez doświadczenia i na same święta - to była cena, jaka zapłaciłam, teraz będzie tylko lepiej.

Romana, chciałabym mieć Ciebie u swego boku właśnie teraz, zupełnie nie wiem, z której strony zacząć. Mam tyle do zrobienia w temacie porządków, że to mnie przersta i nic nie robię.

Karina, dzięki, ale się uśmialam. Dobrze gadasz - tak właśnie zrobię.

Dziewczyny, jesteście boskie, zawsze można na Was liczyć. DDziękuję.
19 czerwca 2012 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
celulit ma 99%kobiet takze to nie tylko moj problem ale jak wroce do domu to siadam na rower i spacery z moja suczka hehe
19 czerwca 2012 19:16
Siora - i tak rób. Na zdrowie ! (ale czy na celulit?)