romana said:
Fryderyko, nie wiem dlaczego post Andrei odebrałaś jako agresywny, moim zdaniem był neutralny, napisała, że dowie się więcej sama na temat formy pracy jaką Ty masz i tyle. To, że nie wierzy w fakt, że można mieć lepsze warunki pracy niż większość z nas też jest neutralne, bo ja wierzę i nie obrażam się, że niektórzy sądzą, że jestem naiwna. niech sobie myślą, co mi to szkodzi. Wiesz jakie rzeczy wygadywali publicznie o Juliuszu Cezarze? Teraz szłoby się za to natychmiast do paki, po drodze dostając niezły wycisk. A on się nie tylko nie mścił, ale umiał też z tymi ludźmi pracować, bo leżało mu na sercu jedno- dobro Rzymu. Spójrz na Andreę inaczej, nie jako na osobę wymądrzająca się, tylko zaangażowaną, by komuś mniej doświadczonemu w tej pracy nie stała się krzywda. Obie jesteście cenne - Ty ze swoją odwagą robienia rzeczy nowych i ona ze swoim zaangażowaniem i chęcią samodzielnego sprawdzania, jak się rzeczy mają. Obie Was cenię, lubię i podziwiam.
Romano pięknie to ujełaś wszystko w jedną całość, myślę dokładnie tak samo ...obie dziewczyny są bardzo cenne na tym forum bo pomagają swoimi wiadomościami innym.