Na wyjeździe

05 lutego 2013 21:25
Mycha tylko ja tu siedziałam w święta a to nie było fajnie,teraz czas na zasłóżny odpoczynek no i musze rodzinkę do pionu postawić.
05 lutego 2013 21:40
Ja też Święta tutaj spędziłam, a w pierwszym miesiącu nienawidziłam tego miejsca i zadzwoniłam do firmy,że nie wrócę tutaj więcej...jednak wszystko się zmieniło...mam naprawdę dobre miejsce,ale muszę powiedzieć,że nasza asertywność wymusza na podopiecznym ,aby starał się szanować nas albo się rozstaniemy... nie ma innej opcji.
05 lutego 2013 22:04
Ania zgadzam się z tobą,my polkai silne kobiety,damy rade,tu gdzie jestem też jeslt spoko,ale za pierwszym razem tak nie było,babcia agresywna,pare razy dostałam,ale była w szpitalu i teraz jest spoko,za to dziadek jest kochany więc wracam tu.
05 lutego 2013 22:13
jak to się mówi - albo wóz, albo przewóz, Aniu. Ja nabrałam większej asertywności w pracy dzięki naszemu forum, dlatego traktuję je z uczuciem.

No, kobietki kwiat lotosu to jedno, a seminarium wprowadzające w marcu w praktykę medytacji to drugie. Mam dwa do wyboru, oczywiście z krija jogi. Pojadę. Proszę się nie śmiać, ale jak się porządnie popracuje, to jest szansa za 20 lat na umiejętność teleportacji swoich x kg w dowolne miejsce na Ziemi. Jednak porządna joginka dąży do samadhi czyli zjednoczenia za życia z Kosmicznym Ukochanym, więc takie gierki to dla niemądrych ludzi i tym się człowiek nie chwali, choć umieć umie. Do tego wskrzeszać umarłych, odczytywać myśli, chodzić po wodzie i takie tam błahostki. To teraz sobie poużywacie na Romance, coooooo? Książkę wcześniej wymienioną lepiej przeczytajcie, aby się zachwycić czymś szlachetnym...
05 lutego 2013 22:17
Romana, złóż te nogi razem !! Kwiat lotosu męczy i chodx do NAS !!
05 lutego 2013 22:18
nie mogę, medytuję, czy nie powinnam więcej zarabiać... forum to przerwa na duchowego papieroska.
05 lutego 2013 23:11
mamusia2-muszę Ci powiedzieć,że masz tak fantastycznego i ciepłego nicka,że aż chciałabym Cię uściskaćmogę?...no to Cię ściskam!
06 lutego 2013 02:33
Mozesz,jest mi bardzo miło.
06 lutego 2013 08:43
Dziendoberek:):):)

Wstalam ,zagladam przez okno i :-O,snieg.......ale sie wkurzylam.A juz slychac wiosenny spiew ptaszkow.....

Troche sie nie wyspalam,ale czekam na pflegedinst,dzisiaj wielki dzien,babcia ma mycie glowy i prysznic,bedzie robota wieksza,dobra lece.To milego dnia dziewczyny.Aha.......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM DOROTOM:):):)

06 lutego 2013 08:51
U mnie też zawirucha,wiejei sypie,i znów z przerwy nici,jeszcze 9 dni tutaj,dam radę,ale najchętniej siedxiałabym w busie już.
06 lutego 2013 09:16
u nas w Zielonej G też biało, znowu do licha, już mi się chce wiosny..
06 lutego 2013 09:23
hejka, hejka, Mistrzynie i Mistrzowie Dnia Codziennego!

Nowy dzionek się zaczął, więc od rana kombinacje, jak tu babci leki podać, aby nie wzgardziła i kiedy opatrunek zmienić na nodze, by przyjęła to z godnością. Ale dziś przychodzą posiłki w osobie jednej z córek, więc gdy mój autorytet nie zadziała, to wzmocnimy go rodzinnym, który z reguły ma większą siłę przebicia. U Was pewnie podobnie, przynajmniej u niektórych, twórcze myślenie skoro świt. Śniegu proszę się nie czepiać - można z niego zrobić igloo i się odizolować w razie potrzeby, obowiązkowo załatwiając sobie lampkę z wielorybim lub innym tłuszczem, mniam, mniam. Podobno w takim mieszkanku jest bardzo ciepło. Był ktoś z Was, światowe istoty? Miłego dnia!
06 lutego 2013 09:32
Koniecznie muszę Wam to napisać, oglądam teraz DZIEŃ DOBRY TVN i są teraz u nich goście ,

którzy są WYZNAWCAMI KOŚCIOŁA LATAJĄCEGO POTWORA SPAGHETTI i chcą zarejestrować taki kościół....
06 lutego 2013 09:38
Hej, romana i wszystkie inne stwory z halucynajcji naszych podopiecznych!

U mnie dzisiaj zimno i bialawo. Na szczescie nie musze budowac igloo, nie bylam i jakos nie tesknie, ja jestem cieplolubne stworzenie, ewentualnie jakas chatka nad brzegiem oceanu pod palmami ...

Dzisiejsze poranne zmagania z babcia i uwagi co do nowego leku - napisalam, tam, gdzie zawsze.

Nie wiem, jak minie dzien, mam nadzieje, ze jakos ...
06 lutego 2013 09:40
dziendobry wszystkim!!!!!

tych ktorzy potrzebuja sniegu zapraszam do mnie u mnie go dostatek wlasnie wrocilam z odsnierzania przed domem i tak sie namachalam bo jakis ciezki taki!!!!!

milego dnia