Na wyjeździe

19 marca 2013 12:22
Misiek masz moj GLOS !!!!!
19 marca 2013 12:22
Moze Mistera -szybciej będzie bo was chłopaki mniej:)
19 marca 2013 12:28
No dobrze. Ale nie zmuszajcie jury, żebym Was oceniało na podstawie awatarów.

19 marca 2013 12:29
Witam wszystkich szczegolnie Miska znowu facet wsrod nas no nie! Odniose sie do tego dlaczego tu tak spokojnie na forum bo nie ma kto mieszac co nie ?A pozatym u mie pogoda wstretna moze i dobrze bo od tygodnia nie wychodze, nie zmarzne ,nie zmokne,kupe roboty przy babci ze nawet jak dopada depresja to nie mam czasu o niej pomyslec .Z babcia coraz gorzej juz czasami nie poznaje mie i dzisiaj strasznie slaba nie stoi mi dzisiaj zobacze co bedzie po poludniu zreszta nawet dobrze nie siedzi.przesypia wiekszosc dnia i w nocy dobrze spi oby tak dalej bo sytuacja sie zmienia z dnia na dzien.Dzis znowu odwiedzi nas lekarz ma przepisac jakies krople bo babcia nie radzi sobie z bolem a plastry ktore ma z morfina juz chwilami nie dzialaja.Pozdrawiam i zycze milego dnia
19 marca 2013 12:32
romana

Proponuję wybory Mistera Portalu, by nasi panowie stanęli w szranki z najprzystojniejszym i najbardziej dowcipnym oraz błyskotliwym - Mistrzem-Yodą. Co Ty na to, Misiu?
Co do przekleństw, to ja tylko czasem i bardzo dyskretnie, publicznie zasadniczo staram się nie, zwłaszcza przy dzieciach.

Uważam Romano, że pierwsze zdanie Twojego posta bardzo trąci niczym nieuzasadnionym włazid****wem i stronniczością jeszcze przed ogłoszeniem konkursu. Wykluczony jest Twój udział w jury.

19 marca 2013 12:47

Uważam Romano, że pierwsze zdanie Twojego posta bardzo trąci niczym nieuzasadnionym włazid****wem i stronniczością jeszcze przed ogłoszeniem konkursu. Wykluczony jest Twój udział w jury.

Hahaha, uśmiałam się i humor mi sie poprawił. Dzięki....

19 marca 2013 13:12
cześć , piszę tutaj bo nie mogę znaleść wątku żeby dać odpowiedz ! więc jeśli chodzi o tą karte VISA bezpłatną do konta w POSTBANK płaciłam nią w lidlu , realu i wybierałam w bankomacie - a czy w innych sklepach działa nie wiem , ale na pewno tak
19 marca 2013 13:12
cześć , piszę tutaj bo nie mogę znaleść wątku żeby dać odpowiedz ! więc jeśli chodzi o tą karte VISA bezpłatną do konta w POSTBANK płaciłam nią w lidlu , realu i wybierałam w bankomacie - a czy w innych sklepach działa nie wiem , ale na pewno tak
19 marca 2013 13:48

O kochana, te zdjęcia to JA wklejałam !!! Twoje, Hogaty i prowokujące Romany. 

Tyle się naszukałam a chwała Miskowi ?? Nigdy !!! Haha

19 marca 2013 14:44
A u mnie w Berlinie zimno, śnieg sypie cały dzień i nic się nie chce.... nic tylko spać albo przy lapku siedzieć ( co też robię hahahaha) Pozdrawiam całe opiekunkowo!!!!
19 marca 2013 14:56 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie! Wreszcie humor mi sie poprawia, swiatelko w koncu tunelu jakby jasniejsze sie robi. Czeka mnie na 90 % poznawanie nowego kraju, nowej kultury i nieco wieksza kasa. Widac nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. A wiecie z czego sie najbardziej ciesze ? Z oceny mojego niemieckiego, w ankietach podaje "3" na wszelki wypadek, juz wiem, ze moja ocena jest na "2" i gadam z niemieckimi firmami bez problemow ! A tego sie najbardziej balam, ze za wysoko oceniam swoj jezyk ...
19 marca 2013 16:06
Ja też dołączam do gratulacji dla Emilki. Do odważnych świat należy. Ja dziś się trzęsłam od rana, bo musiałam jechać autem. Od roku tu jestem i nigdy nie jeździłam ale jakoś poszło. Córcia Dziadka siedziała koło mnie i nie wyglądała na zachwyconą ale dojechałam tam i z powrotem ;)
19 marca 2013 16:15
Emilia gratulacje zawsze poczarnych dniach nastają słoneczne!!!
19 marca 2013 16:19
Judora: pare dni i juz bedzie dobrze, co prawda nie mam prawka, ale u siebie w PL jezdze do miasteczka, do powiatu, tu jakos kontroli nie ma, na szczescie. Moj slubny mi nakazal "naumienie sie", bo co jakby trzeba bylo do lekarza, a u nas na karetke lepiej nie czekac, tylko od razu zaklad pogrzebowy zamawiac.

Dziewczyny - dziekuje, chociaz aby nie zapeszyc - tfu, tfu, tfu przez lewe ramie !
19 marca 2013 16:35 / 1 osobie podoba się ten post

Zrobiłam to świadomie Misiu, bo wiesz że w rzeczywistości głosowałabym rencamy i nogamy na Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!  Ach wyklucz mnie, wyklucz!!!!!