Na wyjeździe

20 lutego 2012 09:49
Andrea - wiem, ze najgorzej jest zacząć. Potem udaje się czasami utrzymać reżim treningowy, jak się człowiek uprze.
20 lutego 2012 10:04
Co racja to racja.Byle wejsc w rutyne.Ja zaczelam cwiczyc,kiedy na pierwszym wyjezdzie dopadala mnie nuda i handra.Wymyslilam,ze zamiast siedziec ,ziewac i rozmyslac,trzeba sie rozruszac,Czas szybciej plynal.lepiej sie czulam.Ja z dietami nie przesadzam.Malo slodyczy,cukru,sladowe ilosci tluszczu i nie za duzo miesa.Praktycznie tylko drob.Ibardzo lubie warzywa i owoce.Latem to jest moja podstawa zywieniowa.
20 lutego 2012 10:47

Laughing Hallo Hallo szukam kolezanek w Bremen 

pracoje i mieszkam w Bremen 

20 lutego 2012 10:48

Hallo Hallo szukam kolezanek w Bremen  

pracoje i mieszkam w Bremen

20 lutego 2012 13:41
Witaj Danuto! niestety ja nie z Twoich stron.Ale zycze ,zebys kogos poszukala.Mnie to sie nie udalo.
20 lutego 2012 13:55
witam .

jestem tu nowa i na wyjeździe szukam kogoś z Köln .z ochotą w dni wolne spędze miło czas z kimś a nie sama .pozdrawiam

20 lutego 2012 14:00
Witam!

Ja niestety jestem w Bonn ale napewno są tam dziewczyny to się do Ciebie odezwią>
20 lutego 2012 14:04
korba123-jestem w Köln, w jakiej dzielnicy jesteś,ja w Lövenich...myślę,że jest to południowo-zachodnia część Kolonii...no chyba że mapę powinnam oglądać z innej strony,bo mapa niestety stanowi dla mnie enigmę:)))
20 lutego 2012 15:24
Paula i Andrea - ja nawet zaczęłam wykonywać te ćwiczenia, o których kiedyś pisała Paula. Po czymś takim człowiek lepiej się czuje. Teraz po urazie pleców tez znowu zaczynam lekko z cwiczeniami.
20 lutego 2012 18:05
Aniu jestem po drugiej stronie Renu sprawdziłam mam do ciebie 19 km .ja jestem w Köln Höhenhaus

jak tylko sprawdzę połączenia strassenbahn to możne się spotkamy jak chcesz, ja niestety mam tylko jeden dzień w tygodniu wolnego ale zawsze to coś .pozdrawiam
20 lutego 2012 18:26

No to chociaz póki co możemy podzwonić,ja mam taką sytuację ,że zawsze mogę odbierać telefony i rozmawiać, podaję Ci numer: 0 223 471 223
Jest jeszcze jedna nasza dziewczyna forumowa, może odezwie się do Ciebie i będzie miała bliżej,bo do mnie też jest od niej daleko.Kolonia jest drugim co do wielkości miastem w Niemczech,więc nic dziwnego,że dzielą nas takie odległości,pa

21 lutego 2012 07:51

Witajcie!
Po dniu pelnym slonca znowu dzisiaj buro i ponuro. W Rellingen deszcz ze sniegiem, a obiecywalam sobie, ze cos tam w mini ogrodku porobie. Taa, nie krzyczcie zaraz, ze to do mnie nie nalezy, wiem, ale czasami musze sobie cos fizycznego wymyslac do zrobienia (oprocz odkurzania i takich innych). Ogrodek jest malutki i wiele to tu nie ma do zrobienia, malutki trawniczek i kilka krzewow obficie obsypanych kora, po prostu tylko trzeba zeszloroczne uschniete galazki pozbierac i tyle. Jak jestem w ogrodku - jest okazja do pobawienia sie z Babcia - pokazuje mi z salonu, gdzie jeszcze galazka lezy, ja udaje, ze jej nie widzialam i tak sobie machamy lapkami. Dla niej jest na razie zbyt zimno na spacery.
Wiosno - przybywaj !!!

21 lutego 2012 08:39
No i ja z rymowanka na dziendobry"Spiewa skowronek,dzwieczy jak dzwonek,ze gniazdo ma wsrod zboz.I po tym mozna od rrazu poznac ze wiosna jest tiuz tuz"
21 lutego 2012 08:50
Witajcie no emilia tak naprawde mozna popracowac w ogrodkui jeszcze masz przy okazji zajecia .aktywizacyjne z babcia ja natomiast wczoraj nigdzie nie wyszlam ale musialam siedziec dlugo i sluchac opowiesci o rodzinie bo znalazla babcia stary album i sie cofnela o 20 lat do tylu a ze nie kontaktuje to przez 2 godziny odwracala tylko 3 kartki w albumie >dzisiaj natomiast wstala zobaczyla snieg za oknem powiedziala kalt i myk do lozka bede ja musiala swyciagac z lozka bo musze jej podac tabletki i ja ubrac .pozdrawiam
21 lutego 2012 09:38
Andrea trzymaj się i nie puszczaj! Na pewno przejdzie. Masz ładne zdjęcie takie wiosenne. Pomyśl że wiosna idzie i już niedługo chandra ci przejdzie.