Na wyjeździe

12 marca 2012 09:27
100lat,100usmiechow,100wielbicieli,samych niedzieli,przyjazni wielkiej,radosci wszelkiej zycze ci Krysienko 100razy ja.
12 marca 2012 09:31
Czesc wszystkim,ludzie czy w Koln kiedys swieci slonce?bo odkad tu jestem (2miesiace) to zaswiecilo tylko ze 3razy,pozdrawiam i milego,bezproblemowego dnia dla wszystkich zycze.
12 marca 2012 10:42
Kochani jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko ,za życzenia za miłe słowa,czuję się na tym portalu bosko,Przesyłam teraz ja dla wszystkich gorące buziaczki skąd ?z nad morza.
12 marca 2012 12:26
Krysienka za mnie tez i to w ogromnreej ilosci a dlaczego?ano dlatego ze choruje na niedoczynnosc tarczycy i w moim przypadku jest to bardzo wskazane,ja niestety nie mam tyle szczescia nie mieszkam nad morzem i musze sie jedynie raczyyc jodem w postaci tabletek.
12 marca 2012 14:15
karina said:
Krysienka za mnie tez i to w ogromnreej ilosci a dlaczego?ano dlatego ze choruje na niedoczynnosc tarczycy i w moim przypadku jest to bardzo wskazane,ja niestety nie mam tyle szczescia nie mieszkam nad morzem i musze sie jedynie raczyyc jodem w postaci tabletek.

O  jej ??? Widzisz Karina a my mieszkamy nad morzem i tego nie doceniamy gór nam się zachciewa,Smile

12 marca 2012 16:15
Karina- zapewniam Cię ,że w Köln najczęściej jest piękna słoneczna pogoda...w tym roku wyjątkowo jest szaro i zima mroźna była,bo zazwyczaj o tej porze jest już przepiękna ,kolorowa wiosna. W tamtym roku o tej porze było jak e Edenie...na NK mam kilka fotek z marca ubiegłego roku...nawet dzisiaj je widziałam...aż żal,że teraz jeszcze jest tak szaro i chłodno, a pracuję tutaj trzy lata...

Wiosnę w tym roku przywitam w Polsce,za tydzień będę w drodze do Polski
12 marca 2012 16:16

Karina, a może wiosna w Kóln mnie nie ominie,bo gdybyś zrobiła kilka fotek z jej urokami i mi na skrzynkę e-mailową wysłała???....bardzo lubię Köln

12 marca 2012 18:46
Krysienko!Ja tez jestem ryba i aż gęsia skórka mi wychodzi ,gdy ktoś klamie! Nienawidzę obludy i fałszu...a pozatym WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!! pozdrawiam resztę dziewczyn,życze milego wieczoru:)
12 marca 2012 20:12
Jaka Danusia?
12 marca 2012 21:09
danutakedziora1 said:
Krysienko!Ja tez jestem ryba i aż gęsia skórka mi wychodzi ,gdy ktoś klamie! Nienawidzę obludy i fałszu...a pozatym WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!! pozdrawiam resztę dziewczyn,życze milego wieczoru:)

Danusiu witaj w gronie rybek a z którego jesteś dnia???

12 marca 2012 21:19
andrea said:
no prosze,najpierw wszystkie z gor albo z nad morza -a teraz jeszcze same ryby! a z centrum Pol.i i z pod znaku barana ktos jest?-chyba sie nie doczekamj.

Andrea mam wrażenie że Janusz jest z pod znaku BaranaCool

12 marca 2012 21:29
andrea said:
krysia.watpie,rogi to on moze miec-domyslasz sie kiedy ha ha...

Andrea czytasz w moich myślach,znowu nam się to  udałoCool

12 marca 2012 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
No ja Wodniczka jestem :) Z wodą mam tyle wspólnego, że lubię pływać :)))
12 marca 2012 23:09
andrea said:
znalazlam stronke z filmami,bez rejestracji i za czysta darmoche: iptak.pl milego ogladania i nie zapomnijcie o forum.

śliczna jesteśKiss

12 marca 2012 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
a pyszczek jaki miły???