10 marca 2015 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Tak w ogóle to pomyślałam, że wyliczę moje ulubione kosmetyki z DM - może komuś się to przyda, może ktoś też swoje wyliczy i tym sposobem poznam coś nowego:)
1. Spray do utrwalania makijażu z Alverde - nie chodzi tyle o utrwalanie, ale dobrze stapia ze sobą podkład i puder i nadaje naturalne wykończenie.
2. Podkład pod cienie z p2 - od kiedy go używam, moje cienie pozostają na oku cały dzień i nie osadzają się w załamaniu.
3. Lakier do paznokci do malowania białych kresek, jak się chce frencza zrobić - jest skośnie wycięty i o wiele łatwiej to idzie. Z p2 znalazłam też 2 inne lakiery lakiery do frencza, które idealnie mi pasują i nadają lekko różowy odcień paznokciom. Nie było mi łatwo trafić na pasujące lakiery. Niektóre były za różowe, niektóre bardziej w beż wpadały. Te są idealne - jak ktoś chce, odszukam ich numery.
4. Balsam do ciała z Balea - Soft-ÖL Balsam
5. Krem do stóp Urea
6. Krem do rąk Urea - chociaż teraz znalazłam lepszy w Polsce, z Palmersa.
7. Szczoteczka do mycia twarzy e Ebelin.
8. Pianka do mycia twarzy z Alverde - zapach limetki, zresztą tylko jedna pianka tam jest.
Był jeszcze żel pod prysznic z perełkami, ale on był w serii limitowanej. Teraz jest podobny z granatem, ale ten mi już nie podchodzi.