Zakupy #2

07 maja 2015 09:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj wybieram sie po Lenory do Edeki. Jest promocja. Z 2,25 na 1,69, ale mozna wyciąć kupon z gazetki i wtedy biorąc 3 sztuki jest euro taniej. Wychodzi po 1,35 za jednego Lenora, co juz jest niezłą ceną. Wpawdzie kiedys kupilam w tej cenie większe pojemnosci, ale od tego czasu Lenory zdrożały.
07 maja 2015 09:42
wichurra

Dzisiaj wybieram sie po Lenory do Edeki. Jest promocja. Z 2,25 na 1,69, ale mozna wyciąć kupon z gazetki i wtedy biorąc 3 sztuki jest euro taniej. Wychodzi po 1,35 za jednego Lenora, co juz jest niezłą ceną. Wpawdzie kiedys kupilam w tej cenie większe pojemnosci, ale od tego czasu Lenory zdrożały.

Ja tez sie wybieram po Lenora Jakies 10 kartonow kupie ha ha Wtedy euro wychodzi po 5 zl jak sprzedam je w Polsce na gieldzie po 10 zł za butelke hihihi
07 maja 2015 09:50
Mi sie nie chce, ale to dobry pomysl jest:) Tez w Edece masz taka promocje?
07 maja 2015 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Mi sie nie chce, ale to dobry pomysl jest:) Tez w Edece masz taka promocje?

Edeka a Penny i Netto po 1.95. Nie ma wiekszego znaczenia.
Co tu ma sie chciec ? Jedziesz w jedna sloneczna niedziele na gielde,pogadasz z ludzmi,spotkasz znajomych,zjesz kielbase z grila a przy okazji wpadnie jakies 100 euro na czysto ha ha
07 maja 2015 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ja tez sie wybieram po Lenora Jakies 10 kartonow kupie ha ha Wtedy euro wychodzi po 5 zl jak sprzedam je w Polsce na gieldzie po 10 zł za butelke hihihi

Acha, stąd to twoje euro po 5 złoty:) No, nieżle, nieżle:)))
07 maja 2015 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
Zakupiłam pierwsze truskawki w tym sezonie od Bauera...mniammmm
07 maja 2015 11:34
nesca_nebesca

Zakupiłam pierwsze truskawki w tym sezonie od Bauera...mniammmm

A po ile?
07 maja 2015 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

A po ile?

Mniejsze sztuki były po 2.80 a duże po 3.90:) Za szalke.
07 maja 2015 11:37 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Też tym razem kupie sobie kilka Lenorów.Ostatnio nie chciało mi sie ciągać z De do domu i kupiłam w Pl " ponoc niemieckie".Nie wiem co to było, ale wiem jedno, że lepsze są kupione u nas w markecie.Podejrzewam, że ktoś z litra "produkował" kilka litrów :))
07 maja 2015 11:47
wichurra

Wichurka, gdzie jest ten kupon, bo ja przed chwilą z Edeki wróciłam i kupiłam Lenor po 1,69
Natomiast jest kupon owszem, ale na Milke, Oreo Toblerone i coś tam jeszcze. Za czekoladę Milkę-300 gram, Milke-100 gram i Toblerone-100 gram, cena była za wszystko 5,07 a ja z wyciętym kuponem zapłaciłam 3,07 . O Lenora pytałam, ekspedientka nawet prospekt wzięła,ale tam nie było kuponu na LEnor. Tak czy tak, opłaca się kupić. :) Szczerze mówiąc, to pierwszy raz dokonałam takiego manewru, w sensie zakupy z kuponem promocyjnym i bardzo mi się to spodobało :))))))) Dzięki Wichurka :) za podpowiedź.
07 maja 2015 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
07 maja 2015 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
Przepraszam na wstepie, ze dubluje, ale wklejajac zdjecie z telefonu, nie koge juz w tym samym poscie nic napisac. Oto moje Lenory:) Ktos wie, jak dlugo one moga stac? Bo juz rok temu zrobilam bardzo duzy zapas i z 15 butelek to na pewno jeszcze mam.
Doda - w mojej gazetce byl ten kupon na samym koncu. Moze nie we wszystkich sklepach sa takie same kupony.
Ja sobie kupilam w Polsce 2 takie same Lenory, jakie juz z Niemiec mialam. Nie pralam jeszcze w nich, ale juz sam zapach sie rozni. Zrobilam eksperyment i podtykalam rodzinie do powąchania, nie mówiąc ktory jest ktory i wszyscy stwierdzili, ze niemiecki zapach ladniejszy. Te polskie bardziej chemicznie pachnialy.
07 maja 2015 12:33 / 1 osobie podoba się ten post
Kupuję Lenory w Niemczech i potwierdzam, że zapach mają ładniejszy od polskich, dla porównania kupiłam sobie jeden już w domu.
Odnośnie zapachów, to zamówiłam sobie odlewki tym razem z tego sklepu http://odlewkiperfum.pl.Przesyłkę dostałam dzisiaj, siedze i wącham-póki co podróbek się nie dopatrzyłam, dali mi też gratis próbkę Aliena.Zamówiłam też dla syna odlewkę Egoista, żeby sobie najpierw go "ponosił"-no i zapach jest na pewno oryginalny, do tego obłędnie seksowny.Jak syn nie będzie chciał, to kupię butelkę dla siebie:)
07 maja 2015 12:51 / 1 osobie podoba się ten post
Kupiłam wczoraj świetną odżywkę do włosów Loreal promocja jest aktualnie w Rossmannie z 5,95 na 2,99.Włoski wlaśnie umyte i po odżywce..lśnia i ładnie sie układają.
07 maja 2015 13:11
Na te promocje w Rossmanie to trzeba uwazac. Zawsze cos tam taniej jest, ale nie tyle, ile podają. Na przyklad promocja Persila. Wczesniej niby kosztowal 6,50 a w promocji jest po 3,50. Wydaje sie, ze mega promocja. Tymczasem Persil u nich kosztuje jakos 3,99. I tak jest z wiekszoscia promocji w Rossmannie.