Na wyjeździe #17

14 grudnia 2014 20:25
basiaim

44651..... Chyba......    ;)))

ja mam przod 32.... to daleka my sa od siebie...a szkoda
14 grudnia 2014 20:25
amelka

W grobie jest znacznie gorzej.

ale to tylko 3 dni ha ha da sie wytrzymac hihi
14 grudnia 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Tylko albo aż. Zależy co, gdzie i z kim.
ORIM

a 3 dnia nadzieje masz powstac zmartchwy?
ORIM

14 grudnia 2014 20:28
ania52

ja mam przod 32.... to daleka my sa od siebie...a szkoda

Raz jechalam inna trasą przez Bielefeld, to kilka godzin drogi jeszcze (autobusem).
14 grudnia 2014 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Akurat w googlach jest bardzo ładnie sfotografowany mój dom,po przybliżeniu dokładnie widać mój balkon, ale nie wiem czy oglądanie go bardziej by mnie nie dolowalo....

Teraz Święta trudny czas,ale ja jakoś bardzo tego nie przezywam. Nie,ze taka nieczula jestem,tylko nas razie na zapas nie chce się dolowac. Boje się,ze rozkleje się przy wigilijnym telefonie do domu.

Mnie w ogóle wkurza to,ze tu jestem. Tak jak większości z Was,mój świadomy wybór. Co nie zamienia faktu,ze nieraz rzygac mi sie chce,gdy na kolanach zmieniam mokrego pampersa, czy jak w tej chwili zauważamy,jak moja babka wyjmuje dolną szczękę i ja czyści siedząc metr ode mnie.

Sorry,nie taki miał być ten post......

Twardzielka ze mnie ha, ha, hi
ale jak w topiku "Moje miasto" zaznaczałam i pisałam na zdjęciu "Mój dom" to się zbeczałam i już.
14 grudnia 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

"Pies i wilk" - A Mickiewicz 
Jak swita to jeszcze ciemnawo jest wiec sie nie przejmuj ha ha jak sie rozjasni to dokladnie widac hihi

A to nie -mi sie jakos z bajką o szczygle w klatce kojarzyło...:)
14 grudnia 2014 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

a bo to pierwszy raz ha ha 
14 grudnia 2014 21:05
ORIM

a bo to pierwszy raz ha ha 

przepis daj,zywotnie zainteresowana jestem
14 grudnia 2014 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

przepis daj,zywotnie zainteresowana jestem

trzeciego dnia odstawiasz wszystko co : urywa film,przyciaga do ziemi,zamyka oczy ha ha
14 grudnia 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

trzeciego dnia odstawiasz wszystko co : urywa film,przyciaga do ziemi,zamyka oczy ha ha

jak powroce z wieznia na macierzy lono to zastosuje to.....
14 grudnia 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jak powroce z wieznia na macierzy lono to zastosuje to.....
14 grudnia 2014 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Mamuelko, Ty, Ty, Ty, niuniusiu nasz forumowy Ty, zrob pare przysiadów za leniwą margolcie, hahahaha!

Margolciu oki oki nie ma problemu jutro heheeheh:)) Dzien doberek ktos dołaczy do wspolnej kawki? Gimnastyke miałam biegi z podskokami!!Wstrzasajaca pobutka!!!Moja pdp wołała ile miała sił w płucach!!Matko jak mnie wystraszyła,biegim po schodach mysle cos z mim Hansem ale u mniego ciemno a swiatło w kiblu !!Biedna siedziała juz z poł godziny nie miła siły wstac!!I mam wirus w domu cholerka!!Trzeba Zadzwonic do przychodzni moze jakas domowa wizyte zamowic!!No ale jedno z tego jest dobre moja paniusia zostanie w łozku dzis mogła by tak polezec pare dni!!Wcale by mi to nie przeszkadzało!!!Miłego dzionka:)))))))))))))))))))))
15 grudnia 2014 10:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj piekny dzien, dzien wypłaty