44651..... Chyba...... ;)))
44651..... Chyba...... ;)))
W grobie jest znacznie gorzej.
ale to tylko 3 dni ha ha da sie wytrzymac hihi
ja mam przod 32.... to daleka my sa od siebie...a szkoda
Akurat w googlach jest bardzo ładnie sfotografowany mój dom,po przybliżeniu dokładnie widać mój balkon, ale nie wiem czy oglądanie go bardziej by mnie nie dolowalo....
Teraz Święta trudny czas,ale ja jakoś bardzo tego nie przezywam. Nie,ze taka nieczula jestem,tylko nas razie na zapas nie chce się dolowac. Boje się,ze rozkleje się przy wigilijnym telefonie do domu.
Mnie w ogóle wkurza to,ze tu jestem. Tak jak większości z Was,mój świadomy wybór. Co nie zamienia faktu,ze nieraz rzygac mi sie chce,gdy na kolanach zmieniam mokrego pampersa, czy jak w tej chwili zauważamy,jak moja babka wyjmuje dolną szczękę i ja czyści siedząc metr ode mnie.
Sorry,nie taki miał być ten post......
"Pies i wilk" - A Mickiewicz
Jak swita to jeszcze ciemnawo jest wiec sie nie przejmuj ha ha jak sie rozjasni to dokladnie widac hihi
a 3 dnia nadzieje masz powstac zmartchwy?
a bo to pierwszy raz ha ha
przepis daj,zywotnie zainteresowana jestem
trzeciego dnia odstawiasz wszystko co : urywa film,przyciaga do ziemi,zamyka oczy ha ha
trzeciego dnia odstawiasz wszystko co : urywa film,przyciaga do ziemi,zamyka oczy ha ha
Mamuelko, Ty, Ty, Ty, niuniusiu nasz forumowy Ty, zrob pare przysiadów za leniwą margolcie, hahahaha!