Na wyjeździe #17

13 grudnia 2014 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Witam wszystkich z Polski !!! Podróż miałam fatalna ,bo nie dość ,że rzucało autokarem ze wzgledu na wichure to jeszcze poupychali nas jak sardynki wautobusie Sindbad,masakra.... ale coz to sie ma do mysli,ze już niedługo w domku.no i jestem,szczęście moje sięgnąło zenitu,Pozdrawiam Was wszystkich i zycze wam wszystkim spokojnych i szybko mijajacych dni....trzymajcie się papapap...

Iwunia ja jechałam Sindbadem do Szwajcarii, wyboru nie miałam. Nie lubię tej firmy. Twierdzę, że powinni kartofle wozić nie ludzi !!!  Nie mają siedzen "kubełkowych". Niby jakieś tam wgłębienia w ich siedzeniach są ale to porażka. Odległość między siedzeniami jest dla malutkich dzieci a nie dla ludzi średnio 170 cm  wzrostu. Jak słysze te ich przechwałki to mnie szlag trafia. Ale często pada u nich słowo "prawie".

Nie lubię Sindbada. Kpi sobie z pasażerów i tyle. Wozi nas jak kurczaki na rzeź.

13 grudnia 2014 16:48
Mycha

Iwunia ja jechałam Sindbadem do Szwajcarii, wyboru nie miałam. Nie lubię tej firmy. Twierdzę, że powinni kartofle wozić nie ludzi !!!  Nie mają siedzen "kubełkowych". Niby jakieś tam wgłębienia w ich siedzeniach są ale to porażka. Odległość między siedzeniami jest dla malutkich dzieci a nie dla ludzi średnio 170 cm  wzrostu. Jak słysze te ich przechwałki to mnie szlag trafia. Ale często pada u nich słowo "prawie".

Nie lubię Sindbada. Kpi sobie z pasażerów i tyle. Wozi nas jak kurczaki na rzeź.

No Mycha, doslownie wyjelas mi to z ust no. Moja ostatnia podroz byla tragiczna. Zgubili kobiecie bagarz, zamiast naszym autokarem pojechal do Krakowa. Pilotka nie pozwolila nawet na chwile wyjsc, chociaz szukali bagazu mi bylo strasznie duszno w tym autobuie a na dworze tez bylo goraco no jechlam z Monachium 22 godziny, co inni tyle z wloch jada. Masakra.
A teraz nie bede miec wyjscia, bo zmienia mi sie umowa w firmie, i albo jazda Sindbadem , albo Euroliniami. I ani jeden, ani drugi przewoznik mi nie pasuje. Tymbardziej ze sindbad w ciagu 3 miesiecy mial 2 ypadki.
13 grudnia 2014 16:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Juz mam wystarczającego ''pietra'' !!!
Jutro jade własnie ''Sindbadem''
Może jednak się nie przewróci?

13 grudnia 2014 16:50 / 2 osobom podoba się ten post
jula

To chyba dlatego nie potrafię tego bo nie umie się dowartościować ,a to ze zrobią to wiem ,bo dorośli ale skąd Wy macie sile powiedzieć Stop

Ja też  długo sądziłam że przecież rodzina jest najważniejsza,a dla mnie to wystarczy to co ewentualnie zostanie.Czyli wszystko dla nich ,a ja muszę na to zarobić.Któregoś pięknego dnia moja przyjaciółka dała mi porządnego "kopa" abym wreszcie się  obudziła i zaczęła dbać o siebie,bo mąż ma emeryturę,a córki mężów ,(nagadała mi że hej).Pomogło.Jeszcze nie na 100% ale sama widzę poprawę.Teraz dostajesz kopa od nas i weż się za siebie,bądż trochę samolubna.Na początek jakiś zakup tylko dla siebie,jakieś perfumki,albo .....:)))))
13 grudnia 2014 16:51
agama

Na pewno nie, oni to maja tak raz na 3 miesiace, wiec teraz gdzies w lutym dopiero.
o Jezus, ja wtedy bede jechla.
13 grudnia 2014 16:55
Jolek

Na pewno nie, oni to maja tak raz na 3 miesiace, wiec teraz gdzies w lutym dopiero.
o Jezus, ja wtedy bede jechla.

Się nie bój:)
Masz do kogo wracać:)
13 grudnia 2014 16:59 / 8 osobom podoba się ten post
teresa-p

Ja też  długo sądziłam że przecież rodzina jest najważniejsza,a dla mnie to wystarczy to co ewentualnie zostanie.Czyli wszystko dla nich ,a ja muszę na to zarobić.Któregoś pięknego dnia moja przyjaciółka dała mi porządnego "kopa" abym wreszcie się  obudziła i zaczęła dbać o siebie,bo mąż ma emeryturę,a córki mężów ,(nagadała mi że hej).Pomogło.Jeszcze nie na 100% ale sama widzę poprawę.Teraz dostajesz kopa od nas i weż się za siebie,bądż trochę samolubna.Na początek jakiś zakup tylko dla siebie,jakieś perfumki,albo .....:)))))

Coz, mlodym najlatwiej od rodzicow brac, dlatego ja po zwolnieniu z pracy wyjechalam, bo nie zamierzam ograbiac rodzicow z ciezko zarobionych pieniedzy. Moja mama tez pracuje jako opiekunka i zawsze, a to remont siostrze zasponsorowala, a to drugiej wczasy itd. Ja teraz widze jaka to ciezka praca i nie zamierzam od mojej mamy juz brac zadnej kasy.  Nacharuje sie, wiec niech przynajmniej cos z tego ma. Moze corkom przydalby sie taki wyjazd, wtedy by zrozumialy, ze te przywozone euraski sa okupione wieloma wyrzeczeniami.
13 grudnia 2014 17:00 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Się nie bój:)
Masz do kogo wracać:)

wtedy bede spowrotem wyjezdzac. ehh
13 grudnia 2014 17:06
Jolek, nawet jak wyjezdzasz to masz do kogo wracac. Tyle, ze ten powrot to nie tak od razu. Powiedzmy, ze spozniony nieco:)
13 grudnia 2014 17:30
moncherie

Jolek, nawet jak wyjezdzasz to masz do kogo wracac. Tyle, ze ten powrot to nie tak od razu. Powiedzmy, ze spozniony nieco:)

Ja to juz dzisiaj chetnie bym wsiadla  busa i pojechala nach Polen, ale coz trzeba to zagryzc siedziec i wyczekiwac namietnie stycznia. jak styczen przyjdzie to bedzie z gorki.
13 grudnia 2014 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
a do mnie wlasnie Braciak Trans dzwonilo potwierdzic wyjazd na 22 :)
13 grudnia 2014 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Agama zycze ci bezpiecznej podrozy do domku-szerokosciDDDDDDDDDDDDDD
13 grudnia 2014 18:09 / 4 osobom podoba się ten post
Jedzcie wszystkie szczesliwie do domku, z Bogiem dziewczyny i odzywajcie sie z Polski, co bysmy nie musiali sie martwic.
13 grudnia 2014 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Agama jesteś super dziewczyna i takie >numery> takim osobom wogóle sie nie zdażają- zapowiadaja dobrę pogode ,więc będzie w 100% prościutka i szeroka .
13 grudnia 2014 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Jedzcie wszystkie szczesliwie do domku, z Bogiem dziewczyny i odzywajcie sie z Polski, co bysmy nie musiali sie martwic.

A Ty kiedy margolcia do domku