Pochwalijki

01 czerwca 2015 21:39 / 7 osobom podoba się ten post
01 czerwca 2015 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
anecio

a ja sie pochwale przyjechala juz moja zmienniczka...juz tylko mysle o rodzinie i domku...mojej prywatnej przestrzeni:wiezienie:...do napisania za 2 miesiace :zakupy w sieci:...mam duzo planow na wakacje:prasowanie::odkurzanie::kapiel::sex::trawnik::lowi ryby:..pozdrawiam was wszystkie :tanczy:...

odpoczywaj na zasluzonym:))))))
01 czerwca 2015 22:38 / 7 osobom podoba się ten post
WSTENGA

A ja się pochwalam, że mam Dzień Dziecka. Moja firma postanowiła mnie dopieścić z tej okazji i kasiora na koncie jest duuużo wcześniej niż zawsze. Aż się łezka w oku zakręciła, że ktoś mnie jeszcze za dziecko uważa ;))))))))))))

O mnie teściowa pamiętała.
Złożyła życzenia z okazji Dnia Dziecka...
Niestety...zamiast przelewu wysłała smsa 
01 czerwca 2015 22:49 / 5 osobom podoba się ten post
basiaim

O mnie teściowa pamiętała.
Złożyła życzenia z okazji Dnia Dziecka...
Niestety...zamiast przelewu wysłała smsa  :placz3:

Moje DZIECKO:)Nie bądx wstrętną materialistką-liczą się intencje:):):)
02 czerwca 2015 08:31 / 6 osobom podoba się ten post
A mi waga pokazała ze od lutego schudłam ok.7 kg i juz ważę poniżej mrocznej granicy, ale teraz zaczynam walkę najpierw o 80 kg taki jest mój plan na silowni, a plan mniejszy do schudnąć kolejne 5-6 kg podczas tego zlecenia :D
02 czerwca 2015 09:49 / 4 osobom podoba się ten post
izanami

A mi waga pokazała ze od lutego schudłam ok.7 kg i juz ważę poniżej mrocznej granicy, ale teraz zaczynam walkę najpierw o 80 kg taki jest mój plan na silowni, a plan mniejszy do schudnąć kolejne 5-6 kg podczas tego zlecenia :D

Bardzo ci dobrze w krótkich włosach. Bużka od razu szczuplejsza i rozświetlona. I widac,że schudłaś, od razu rzuciło mi się to w oczy na awatarze, ale nic nie chciałam pisać póki ty nie poruszysz tematu. A skoro poruszyłaś, to i ja mogę.
Bardzo fajnie,że schudłaś, bo to i dla wyglądu lepiej a przede wszystkim dla zdrowia.
02 czerwca 2015 11:17 / 15 osobom podoba się ten post
Moja córka zakończyła właśnie zdjęcia do nowego filmu Wojciecha Kołsuta (dla wyjaśnienia pan jest malarzem, reżyserem i ogólnie ma zacięcie artystyczne). Dotąd wystąpila w kilku jego sztukach (niestety przyznaję się, że nic z nich nie rozumiem mimo, że lubię teatr). Obecnie kończą film pełnometrażowy. Podobno ma byc dostęopny pod koniec lipca. Ja widzialam tylko zdjęcia z planu zamieszczone na facebooku. I ogólnie znam fabułę. Czy go zrozumiem? Powiem jak obejrzę. To raczej kino modernistyczne, a ja wolę coś "bardziej dla mas" ;)))))))))))))))
Ale córkę mam śliczną. Gra lalkę (bewnie bez znaczenia jest fakt, że jest malutka jak laleczka ;))))))))
02 czerwca 2015 16:08 / 4 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwalam, ze w piatek lece na 5 dni do domku:))) Pierwszy raz samolotem. Troche sie boje:))
02 czerwca 2015 16:20 / 7 osobom podoba się ten post
Chciałam się pochwalić,że mało brakowało a dostałabym 2 kurteczki w spadku. Wczoraj powiedzialam,że wybieram się na zakupy bo marznę,to dzis dobra ciocia swoje dwie osobiste kurteczki przytargała. Strach tu cokolwiek powiedzieć,bo można od razu zostać obdarowaną prawie nowymi rzeczami. Jestem na tyle bezczelna,że nawet ich nie obejrzałam tylko powiedziałam,ze juz sobie kupiłam hihi. Mina cioci zdegustowana
02 czerwca 2015 17:26 / 7 osobom podoba się ten post
Chwalę się że zarobiłam dzisiaj ekstra 20eurasków :)))) z czego 15 już wydałam na olejek arganowy to tak jest jak ma się kasę i się nudzi :)))))
02 czerwca 2015 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
A o kogo chodzi? może na znak solidarności zbanuję sie też.Razem zawsze lepiej.
02 czerwca 2015 19:19 / 7 osobom podoba się ten post
Pokój temu domowi i jego mieszkańcom............
Do jasnej cholery bo inaczej nie można się wyrazić co to się dzieje!!!!!
Znowu jakieś niepotrzebne kłótnie zwady widać że za mało roboty mają co niektórzy przy swoich PDP że mają czas i chęć na niepotrzebne "gorzkie żale"
Wydawałoby się że są tu dorośli ludzie........
Przypominam że to jest forum dla opiekunek by się nawzajem wspierać pomagać a nie targowisko próżności,wyzwisk i obelg jednym słowem wstyd!!!!!!!
W myśl zasady mądry ustępuje......
Przestańcie już,proszę Was ileż można.
02 czerwca 2015 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
wiesz klucha co to jest? to nie jest przesada to charakterystyka własnej osoby,tej popełniającej wpis.Po prostu samokrytyka.

A Ty gdzie jestes dalej w Szwajcarii? coś tak mi sie kojarzy.
02 czerwca 2015 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
Jeśli siebie masz na mysli to ja się z toba nie zbanuje, poczekam na inne towarzystwo
02 czerwca 2015 19:29 / 8 osobom podoba się ten post
Dajcie spokój dziewczyny,pogadajcie o wodzie i pogodzie lepiej,a to czy któraś ma średnie czy niepełne wyższe i jakie tam inne to nikomu do du...y nie potrzebne trzeba być poprostu dobrym człowiekiem można być inteligentnym można mieć wiedzę mniejszą większą ale trzeba być człowiekiem dobrym, nikogo nie krzywdzić wszystkie na tym samym wozie jedziemy nie ma wyższych niższych chyba że wzrostem.Moja prababcia zawsze mówiła żyj tak aby nikt przez Ciebie nie płakał,i tak żyję, bzdurami nie przejmuje się.