Na wyjeździe #19

10 stycznia 2015 22:01
Jolek

Dobra Laski, ja spitalam na miasto, wkoncu doszlo to co obiecane mi bylo skutku, takze Bis Morgen!
Nie mam ochoty za bardzo, ale moze mi sie humor poprawi.

Jolek napisała ,bis Morgen' czyli wraca jutro?
ale na forum,czy do domu pdp
10 stycznia 2015 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

"Nygus jest - nie czyta ! ......ale pyta : co tam dziewczyny piszą ? ......o chlopaków nie pyta .....na szczęście -:)))))))))"

No patrz jakiego domyśnego masz swojego.
Wie o co nie należy pytać:)

Bo to madry czlowiek jest ! ........czasem -:))))))))
10 stycznia 2015 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No to w końcu możemy możemy iść "na całego" :)))
10 stycznia 2015 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Kasia63
"A Twoja kobieta wie ,że Ty czytasz?:):):):):)"
Tak - wie

Bo nasza Kasi 63 posty to chyba " wybiórczo " czyta albo tak , tylko na od.......pitol -:)))))))))
10 stycznia 2015 22:06 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj nie badz taka pewna ze nie czyta a moze gdzies za krzakiem kuca ))))
10 stycznia 2015 22:06
Marta

Jolek napisała ,bis Morgen' czyli wraca jutro?
ale na forum,czy do domu pdp

No to teraz całą noc będziemy czekać na Joelk :))
10 stycznia 2015 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

No to w końcu możemy możemy iść "na całego" :)))

" Na całego " to za pół godziny możemy iść , tak przed snem ...... na razie " pykam  elektryka " , ale jakby co to " 66 - czerwonych " mam jeszcze 14 paczek po 23 sztuki ! A ja jak częstuję , to nawet pod wodą zapalą - nie odmawiają -:)))))))
10 stycznia 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Oj nie badz taka pewna ze nie czyta a moze gdzies za krzakiem kuca ))))

Co za krzaczkiem kuca ????..... kibelek w domu jest ! a co ? żeby ludzie gadali , że Xińskie w domu nawet " kibela " nie mają ?????-:)))))))))
10 stycznia 2015 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

" Na całego " to za pół godziny możemy iść , tak przed snem ...... na razie " pykam  elektryka " , ale jakby co to " 66 - czerwonych " mam jeszcze 14 paczek po 23 sztuki ! A ja jak częstuję , to nawet pod wodą zapalą - nie odmawiają -:)))))))

A ja za tydzień, no może dwa mam zamiar znowu rzucić palenie. Kupiłem właśnie "elektryka" żeby jakoś się ratować. Poprzedni się wypalił" :)))
Bo na imprezie u Ani52 szkoda mi czas na bakonie będzie spędzać
10 stycznia 2015 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

A ja za tydzień, no może dwa mam zamiar znowu rzucić palenie. Kupiłem właśnie "elektryka" żeby jakoś się ratować. Poprzedni się wypalił" :)))
Bo na imprezie u Ani52 szkoda mi czas na bakonie będzie spędzać

Też mam taką cicha nadzieję , w domu nie mówię , bo w razie jak się nie odzwyczaję to beda mieli ze mnie polewkę !..... Tak marzę , żeby na okrągłą rocznicę ( 30 - tą ) urodzin rzucić .........ale troche szkoda , bo jak sie już jara ponad 40 -ci lat to opłaca się rzucać ??? ....przecież mozna powiedzieć , że te fajeczki to razem ze mną rosły , dojrzewały .......no , cholera żal ! -:))))))))
10 stycznia 2015 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bo nasza Kasi 63 posty to chyba " wybiórczo " czyta albo tak , tylko na od.......pitol -:)))))))))

No wybaczcie ludziska ,ale nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać na bieżąco:(
10 stycznia 2015 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Też mam taką cicha nadzieję , w domu nie mówię , bo w razie jak się nie odzwyczaję to beda mieli ze mnie polewkę !..... Tak marzę , żeby na okrągłą rocznicę ( 30 - tą ) urodzin rzucić .........ale troche szkoda , bo jak sie już jara ponad 40 -ci lat to opłaca się rzucać ??? ....przecież mozna powiedzieć , że te fajeczki to razem ze mną rosły , dojrzewały .......no , cholera żal ! -:))))))))

Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiaem , ae wychodzi mi na to , że 10 at przed urodzeniem zaczęaś paić :))))
10 stycznia 2015 22:35
Przepraszam za brak "L"
10 stycznia 2015 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiaem , ae wychodzi mi na to , że 10 at przed urodzeniem zaczęaś paić :))))

A bo ...arabrabn jest taka inna :D;D;D;D;D;D
10 stycznia 2015 22:37 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Wszystko co napisałam to prawda ( jesli o lata idzie ) , pale ponad ho , ho , ho 40 lat ..... a jak to ładnie brzmi jak się " swoje lata " połowicznie napisze ? albo jak kto woli : " na jedną nogę " ..-:))))))