Dobra Laski, ja spitalam na miasto, wkoncu doszlo to co obiecane mi bylo skutku, takze Bis Morgen!
Nie mam ochoty za bardzo, ale moze mi sie humor poprawi.
Dobra Laski, ja spitalam na miasto, wkoncu doszlo to co obiecane mi bylo skutku, takze Bis Morgen!
Nie mam ochoty za bardzo, ale moze mi sie humor poprawi.
"Nygus jest - nie czyta ! ......ale pyta : co tam dziewczyny piszą ? ......o chlopaków nie pyta .....na szczęście -:)))))))))"
No patrz jakiego domyśnego masz swojego.
Wie o co nie należy pytać:)
Bo to madry czlowiek jest ! ........czasem -:))))))))
Kasia63
"A Twoja kobieta wie ,że Ty czytasz?:):):):):)"
Tak - wie
Bo to madry czlowiek jest ! ........czasem -:))))))))
Jolek napisała ,bis Morgen' czyli wraca jutro?
ale na forum,czy do domu pdp
No to w końcu możemy możemy iść "na całego" :)))
Oj nie badz taka pewna ze nie czyta a moze gdzies za krzakiem kuca ))))
" Na całego " to za pół godziny możemy iść , tak przed snem ...... na razie " pykam elektryka " , ale jakby co to " 66 - czerwonych " mam jeszcze 14 paczek po 23 sztuki ! A ja jak częstuję , to nawet pod wodą zapalą - nie odmawiają -:)))))))
A ja za tydzień, no może dwa mam zamiar znowu rzucić palenie. Kupiłem właśnie "elektryka" żeby jakoś się ratować. Poprzedni się wypalił" :)))
Bo na imprezie u Ani52 szkoda mi czas na bakonie będzie spędzać
Bo nasza Kasi 63 posty to chyba " wybiórczo " czyta albo tak , tylko na od.......pitol -:)))))))))
Też mam taką cicha nadzieję , w domu nie mówię , bo w razie jak się nie odzwyczaję to beda mieli ze mnie polewkę !..... Tak marzę , żeby na okrągłą rocznicę ( 30 - tą ) urodzin rzucić .........ale troche szkoda , bo jak sie już jara ponad 40 -ci lat to opłaca się rzucać ??? ....przecież mozna powiedzieć , że te fajeczki to razem ze mną rosły , dojrzewały .......no , cholera żal ! -:))))))))
Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiaem , ae wychodzi mi na to , że 10 at przed urodzeniem zaczęaś paić :))))
Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiaem , ae wychodzi mi na to , że 10 at przed urodzeniem zaczęaś paić :))))