Na wyjeździe #19

19 stycznia 2015 13:43 / 2 osobom podoba się ten post
mam cie na facebook::)pindo:)))
19 stycznia 2015 13:44
kacha25

ja jestem na zdjeciu z ziółkowa:)

no to trafilam-:))))))))))))))))
19 stycznia 2015 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Ziolkowa stawiam ze w koszulce w krate-:))))))))))))))))

Pojęcia nie mam kto kim z pozostałych osób.Może wklei Kacha raz jeszcze i ładnie podpisze.
19 stycznia 2015 13:45 / 2 osobom podoba się ten post
No to ja jeatem zołza , ale drugie zdanie też do mnie nie pasi ..
19 stycznia 2015 13:46 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pojęcia nie mam kto kim z pozostałych osób.Może wklei Kacha raz jeszcze i ładnie podpisze.

podpisze podpisze ale poxniej bo teraz musze uciekac.uzbrojcie sie w cierpliwosc:))buziaki
19 stycznia 2015 14:08 / 3 osobom podoba się ten post
Moja pdp jest bardzo apodyktyczną osobą,do tego stopnia że nic nie może umknąc jej uwadze,nawet najmniejszy drobiazg. zagląda we wszystkie zakamarki dużego domu,nawet grzebie w kubłach na śmieci przed domem żeby sprawdzić co jadłam swojego jak nie widziała.
Dziś rano kubeł z jej makulaturą został przestawiony do wyniesienia przez męża jej wnuczki.
Od rana wydzwaniała do wnuczki,która jest w pracy dlaczego jej kubeł jest pełen i przygotowany do wystawienia,bo przecież był tylko w połowie pełen. Potem dzwoniła do męża wnuczki,potem zawołała swoja prawnuczkę i przez dwie godziny nie mogła zrozumieć dlaczego ktoś jej kubeł wogole ruszył. Niby jest spokojna i nie krzyczy,ale te jej ciągle pytanie i rozkminianie problemu,który dla niej jest wielki chyba by anioła zdenerwował.
Jej córki czują do niej duży respekt,nadskakują jej i spełniają zachcianki. Ostatnio jedna z nich zapytała mnie jak mi się pracuje z jej matką,bo ona ma bardzo trudny charakter.
Pomimo ,że mam tu względny spokój mam chyba dość już tej kobiety,jestem nią zmęczona i jeśli wogóle tu wrócę to po dłuższej przerwie.
19 stycznia 2015 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
no fajne dziewczyny, których nie ma już na op24, szkoda.......
19 stycznia 2015 14:17
agamor

no fajne dziewczyny, których nie ma już na op24, szkoda.......

Kogo znowu brakuje ? -:)
19 stycznia 2015 14:19 / 1 osobie podoba się ten post
Ziółkowej i JunonyS. Pozdrawiam przy okazji.

Bo Lena to chyba jest,tylko sie nie udziela z nieznanym powodów.
19 stycznia 2015 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kogo znowu brakuje ? -:)

Ziółkowa się wyprowadziła,a reszta osób chyba ma konta?
19 stycznia 2015 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Ziółkowej i JunonyS. Pozdrawiam przy okazji.

Bo Lena to chyba jest,tylko sie nie udziela z nieznanym powodów.

A ! no , bo Agamorek napisała pod postem Ivanilki i aż spojrzałam , czy aby nasza waniliowa Ivonka nie usunęła sobie konta ! ..... ja też pozdrawiam dziewczyny -:)))))))
19 stycznia 2015 14:23
Asik, co z Nią?? wiem, że chora była
19 stycznia 2015 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A ! no , bo Agamorek napisała pod postem Ivanilki i aż spojrzałam , czy aby nasza waniliowa Ivonka nie usunęła sobie konta ! ..... ja też pozdrawiam dziewczyny -:)))))))

Eee.Ivanilka to nigdy nas nie opuści.Coś ty.
19 stycznia 2015 14:26
Ona_Lisa

Asik, co z Nią?? wiem, że chora była

Poszła sobie już kilka miesięcy temu.
19 stycznia 2015 14:28 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jakoś nie wpadłam na ten pomysł Basieńko,gdzie ja bym tyle fajnych koleżanek poznała jak nie na forum.