Wczorajsza zup grzybowa ,tylko kluseczki inne:)Gosia -ja te leberkase robisz?-tun jest w takich rynkach aluminiowych.Jeszcze nie miałam okazji tego próbować.
Wczorajsza zup grzybowa ,tylko kluseczki inne:)Gosia -ja te leberkase robisz?-tun jest w takich rynkach aluminiowych.Jeszcze nie miałam okazji tego próbować.
Wczorajsza zup grzybowa ,tylko kluseczki inne:)Gosia -ja te leberkase robisz?-tun jest w takich rynkach aluminiowych.Jeszcze nie miałam okazji tego próbować.
Kasiu63, twoje wczorajsze pytanie umknęło mi, nie widzialam, nie czytałam - slepa byłam chyba, przepraszam. Ja kupuję opakowanie, w którym są 3 plastry. Obsmażam na patelni, nie za długo, smak przypomina naszą mortadelę. Dokładam zdjęcia opakowania i całego obiadu.
Kasiu63, twoje wczorajsze pytanie umknęło mi, nie widzialam, nie czytałam - slepa byłam chyba, przepraszam. Ja kupuję opakowanie, w którym są 3 plastry. Obsmażam na patelni, nie za długo, smak przypomina naszą mortadelę. Dokładam zdjęcia opakowania i całego obiadu.
Sposobów jest dużo na podawanie tego specjału.
Ja lubię udusić celulkę i na wierzch dać.Do tego dobrze się komponuje kapusta kiszona i ziemniaki.
Moze teraz w nowym miejscu będzie mi dane spróbować tego specjału,
bo na poprzedniej stelli / 1,5 roku/ nie jedli takiego cuś...
Już mam zanotowane, przysmażone, z jajeczkiem , z cebulką, jeszcze jakieś idee?
chętnie skorzystam..