serdecznie witam jestem tu nowa mam na imię gosia,denerwuję sie bo 18marca jadę do pracy po sześcioletniej przerwie,obawiam się pierwszych dni i czy sobie poradzę z językiem.pozdrawiam
Witam wszystkich, jestem nowa i przed wyjazdem do pracy . strasznie się denerwuję.Pozdrawiam
serdecznie witam jestem tu nowa mam na imię gosia,denerwuję sie bo 18marca jadę do pracy po sześcioletniej przerwie,obawiam się pierwszych dni i czy sobie poradzę z językiem.pozdrawiam
kurs niemieckiego internetowy-zobacz ten temat tam dziewczyny powpisywaly cos na ten temat
Witam jestemnowa chetnie pojade do pracy do opieki starsej osoby znam podstawy jezyka niemieckiego jestem zWejcherowa pozdrawiam A
Anno53 -a nie z WEJHEROWA czasem?no kurde blaszka ,ze byka walnąc w nazwie własnej miejscowosci:):):):) to ci sie dowcip udał:)
ale same przyznacie, iz lepiej sie czyta jak jest poprawnie napisane, a jeszcze dla kogos kto jest wzrokowcem :) sama pisze bez polskich znakow, wiem przepraszam, ale nie mam polskiej klawiatury...
raz ktos do mnie napisal sms : Mazena !! no myslalam, ze wykorkuje....
Kaśka, cicho być, bo jeszcze Ci napiszą, że się czepiasz...Pamiętasz, jak Diakonki prośbę o dbałość w ortgrafii parę osób zjechało równo?
Dobrze, że koleżanka nie jest ze Szczebrzeszyna, tam to dopiero można byków narobić!!! Choć Gżegżółkowo byłoby jeszcze lepsze!
romanka ja sie pospolitych bykow nie czepiam bo sama je p[iszac w pospiechu robie ale jakbys napisała ze mieszkasz we Frocłafiu to tez bym sie czepiła!!!!!!No prosze cie -wlasna miejscowosc z bykiem napisac.......................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA