Hej...myslałam ,ze juz nikt tu nie siedzi ...Dziekuje za wsparcie.Mam nadrukowane mnostwo materiału,zaraz zaczne sie uczyc:)
Anno233 -zapytaj w Urzedzie Pracy o kursy jezyka,na poczatku roku sa zwykle jakies organizowane ,a jesli nie to dowiedz sie czy urzad moze cie skierowac na taki kurs,one są bezpłatne dla bezrobotnych-bo rozumiem ,ze jestes zarejestrowana jesli nie masz pracy.I nie gadaj bzdur -47 lat to żaden wiek starczy:)W sam raz na rozpoczecie pracy opiekunki:)
Hej...myslałam ,ze juz nikt tu nie siedzi ...Dziekuje za wsparcie.Mam nadrukowane mnostwo materiału,zaraz zaczne sie uczyc:)
Nie zaraz tylko dzisiaj sie wyspij.Rano zrob sobie kawke i z tzw. swieza glowa rozplanuj sobie nauke,bo chodzi o to zebys sie czegos nauczyla a nie zmeczyla ;-) no i zagladaj tu i badz z Nami.A inne rzeczy to juz dziewczyny Ci napisaly.... spij dobrze...sama juz nie jestes!
dobra szkola min niemieckiego to presto na woj. polskiego w szczecinie. ja tam robilem kurs, a teraz pracuje w niemczech seniorbetreuung. 2 tyg kursu gratis. jesli jezyk ci podejdzie to kontynuujesz nauke jak nie to jestes wolny/a
Anno233 -zapytaj w Urzedzie Pracy o kursy jezyka,na poczatku roku sa zwykle jakies organizowane ,a jesli nie to dowiedz sie czy urzad moze cie skierowac na taki kurs,one są bezpłatne dla bezrobotnych-bo rozumiem ,ze jestes zarejestrowana jesli nie masz pracy.I nie gadaj bzdur -47 lat to żaden wiek starczy:)W sam raz na rozpoczecie pracy opiekunki:)
hej scarlet!! a co to za kurs??To organizuja urzedy pracy??