Zmienniczki 2

04 sierpnia 2017 08:51 / 9 osobom podoba się ten post
Przyjechała wczoraj moja zmienniczka,pomijam fakt,że nawet nie powiedziała dzień dobry czy dobry wieczór,ale zastanowił mnie jeden szczegół , mianowicie przywiozła ze sobą pełniutki plecak jabłek... promocja ponoć była,to kupiła, będzie robić mus dla babci.Nadmieniam,że korzystamy z sadu i warzywnika od Gabryśki...wiem,jestem wredna
04 sierpnia 2017 09:05 / 8 osobom podoba się ten post
Alaska

Przyjechała wczoraj moja zmienniczka,pomijam fakt,że nawet nie powiedziała dzień dobry czy dobry wieczór,ale zastanowił mnie jeden szczegół , mianowicie przywiozła ze sobą pełniutki plecak jabłek... promocja ponoć była,to kupiła, będzie robić mus dla babci.Nadmieniam,że korzystamy z sadu i warzywnika od Gabryśki...wiem,jestem wredna :uśmiech ona2:

Jabcoka będzie robić
04 sierpnia 2017 09:36 / 9 osobom podoba się ten post
Alaska

Przyjechała wczoraj moja zmienniczka,pomijam fakt,że nawet nie powiedziała dzień dobry czy dobry wieczór,ale zastanowił mnie jeden szczegół , mianowicie przywiozła ze sobą pełniutki plecak jabłek... promocja ponoć była,to kupiła, będzie robić mus dla babci.Nadmieniam,że korzystamy z sadu i warzywnika od Gabryśki...wiem,jestem wredna :uśmiech ona2:

Może ona będzie "Patykiem pisane" ważyć?  Swoją drogą,to chore targać jakieś jedzenie do pdp...
04 sierpnia 2017 09:41 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Może ona będzie "Patykiem pisane" ważyć? :smiech3: Swoją drogą,to chore targać jakieś jedzenie do pdp...

Mialam taka zmienniczke, ktora ze soba walizke wedlin i kiełby wozila za kazdym razem
04 sierpnia 2017 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
Babka

Witajcie z rana chcialam zapytac czy ktoras potrzebuje zastepstwa od 10.08 do 20.o9 jesli ktos cos prosze o kontakt.

Zajrzyj na FB:)
04 sierpnia 2017 09:57 / 6 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Mialam taka zmienniczke, ktora ze soba walizke wedlin i kiełby wozila za kazdym razem

I ja.Ale tu ciekawostka-ponieważ PDP nie jadała wędlin,mikroskopijne ilości,to za te, co ona sobie przywoziła/niemieckich nie jadła bo niedobre/ ,to PDP jej kasę oddawała/....
04 sierpnia 2017 10:43 / 5 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Ja takiem zmienniczki nie miałam,albo nie widziałam co przywiozła,bo niektóre z rozpakowaniem czekały aż wyjadę,ale dwie walichy były..
04 sierpnia 2017 10:46 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja takiem zmienniczki nie miałam,albo nie widziałam co przywiozła,bo niektóre z rozpakowaniem czekały aż wyjadę,ale dwie walichy były..

No wiesz co? Ja zawsze tacham dwie walichy bo moje ubrania wiecej miejsca zajmuja. No co? Duza jestem. Dlatego. Ale w jednej z tych walizek zawsze mam miejsce na kabanosy i kasze gryczana.  O barszczyku to nie wiem czy warto nadmieniac?
04 sierpnia 2017 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No wiesz co? Ja zawsze tacham dwie walichy bo moje ubrania wiecej miejsca zajmuja. No co? Duza jestem. Dlatego. Ale w jednej z tych walizek zawsze mam miejsce na kabanosy i kasze gryczana.  O barszczyku to nie wiem czy warto nadmieniac?:-)

Heh ,a o prezentach dla rodziny nie zapomniałaś? 
04 sierpnia 2017 10:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Heh ,a o prezentach dla rodziny nie zapomniałaś? 

Zapomnialam kurde Musze koniecznie sie poprawic
04 sierpnia 2017 10:53 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zapomnialam kurde:-) Musze koniecznie sie poprawic:wystawia jezyk2:

Co najmniej do trzeciego pokolenia trzeba pobdarować...
04 sierpnia 2017 10:58 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Co najmniej do trzeciego pokolenia trzeba pobdarować...:smiech3:

Tylko czy moge liczyc na wzajemnosc? Bo ja strasznie wyrachowana jestem. 
04 sierpnia 2017 10:59 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Tylko czy moge liczyc na wzajemnosc? Bo ja strasznie wyrachowana jestem. :-)

Na poklepanie po pleckach zawsze możesz liczyć,Niemcy pochwał nie żałują..
04 sierpnia 2017 11:01 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Na poklepanie po pleckach zawsze możesz liczyć,Niemcy pochwał nie żałują..:-)

Ale mi nic nie zalega w drzewie oskrzelowym Niech jednak poklepia kogos innego
04 sierpnia 2017 11:05 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Z dwoma walichami to ja mogę ale wracać do domciu  Lubię wywozić a nie przywozić.