nie w kulinariach,:gotowanie: ale w improwizacjach kuchennych:brawo1:mogłas zrobić chrupiące:-)

nie w kulinariach,:gotowanie: ale w improwizacjach kuchennych:brawo1:mogłas zrobić chrupiące:-)
Na obiad będą pierogi ruskie.
A teraz kulinarne poskarżyjki : Do kawy robię Pavlovą. Spód już upieczony. Do tego bita śmietana i duuużo truskawek. I tu jest problem, bo do stołu zasiądzie tylko trzy osoby, ciasto jak koło młyńskie, a to z tych, które muszą być zjedzone jednego dnia. No, kto pomoże? Podopieczna się zapłacze, jak trzeba będzie wyrzucić, a przecież nie damy rady zjeść wszystkiego. Pomożecie ?
A gdzie jesteś? :-) :agent:
W Borken, 40km od Kassel.
Daleko...Mało casu...kruca bomba.....
No i widzisz, każdy jakiś wymówek szuka - i z problemem sama zostanę.
Na obiad będą pierogi ruskie.
A teraz kulinarne poskarżyjki : Do kawy robię Pavlovą. Spód już upieczony. Do tego bita śmietana i duuużo truskawek. I tu jest problem, bo do stołu zasiądzie tylko trzy osoby, ciasto jak koło młyńskie, a to z tych, które muszą być zjedzone jednego dnia. No, kto pomoże? Podopieczna się zapłacze, jak trzeba będzie wyrzucić, a przecież nie damy rady zjeść wszystkiego. Pomożecie ?
Alez ich rozpieszczacie koleżanko:)Pavlowa,pierożki........Ciastem sie podzielisz z Marysia i Alojzem i zejdzie całe:) U mnie obiadu dzis niet-sobota.......
Jak to obiadu niet ? Tak zupełnie ? jak Ty to przeżyjesz, Kasiu ?
Co sobie naszykujesz - bo przecież skrzywdzić sie nie dasz !
Potrzebuję przepisu na szparagi. Królują obecnie na naszym stole i mi się wena kończy.
Nie mogę znaleźć nigdzie przepisu na szparagi z jajkami. Macie może?
Potrzebuję przepisu na szparagi. Królują obecnie na naszym stole i mi się wena kończy.
Nie mogę znaleźć nigdzie przepisu na szparagi z jajkami. Macie może?