Na wyjeździe #22

30 marca 2015 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
Tę lekturę forum już przerobiło:)
30 marca 2015 23:04
aha sorry :)
30 marca 2015 23:07 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

O matko! To jeszcze gorzej wyszło:((

Śpij spokojnie. Może jeszcze inna interpretacja jest. Zależy, kto i jak czyta.
30 marca 2015 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

aha sorry :)

No ale może jednak ktoś jeszcze nie zdążył i się przyda. 
30 marca 2015 23:18 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

No ale może jednak ktoś jeszcze nie zdążył i się przyda. 

teraz tez tak pomyślałam i czuję się lepiej :)
31 marca 2015 06:55 / 7 osobom podoba się ten post
amelka

do wpisu mzap, bo nie moge go znalezc:

chamstwo i wulgaryzm sa  zakazane nie tylko na tym forum, ale tak w ogole w zyciu.
Takim wpisem skompromitowalas sie, jak mniemam nie tylko w moich oczach.
Nie musisz kogos lubic, ale nie wolno o nikim tak myslec, a co napisac publicznie dopiero.
Pisalas wczesniej, ze szukasz pracy w Pl. Kto chcialby zatrudnic takiego "pracownika".
Tym wpisem przynosisz wstyd opiekunkom.
To nie jest bagno mzap.

Wcale sie nie czuje skompromitowana. Jeszcze czego. Amelka naprawde powinnas troche zluzowac a przede wszystkim przestac probowac wpedzac mnie w jakies poczucie winy. Hehe. Trzymajmy sie z dala od siebie na forum i bedzie git mysle. ameen.
31 marca 2015 07:09 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339 remont zrobiony?, mąż ustawiony? :))
31 marca 2015 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
agamor

alinka1339 remont zrobiony?, mąż ustawiony? :))

Agamorku remont będzie dopiero w wakacje , bo troszku to nie pora na wymiane okien i inne takie przyjemnosci haha ..
A mąż , no była rozmowa  bardzo poważna , kazde powiedziało co mu na wątrobie leży  i zobaczymy jak to zda egzamin .
Nie będę chwaliła chłopiny , bo wiesz jak to się gada ,,Nie chwal dnia przed.....,,
31 marca 2015 07:16 / 8 osobom podoba się ten post
Dzien doberek :))Jeszcze kpare osob spi ale jak wstana to u mnie kawka gotowa czeka herbatka i imbirek rowniez!!Wiecie ze w towazystwie lepiej smakuje:))Dzisiejszy sport to taki jak wczoraj taniec z wiatrem hehee no  jakisz to wysiłek Juz wczoraj sie przekonałam!!Miłego bezstresoiwego, usmiechnietego dzionka jak dzis jest cos nie tak to jutro bedzie dorze nie stresowac sie prosze!!Myslec pozytywnie:)))
31 marca 2015 08:03 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Agamorku remont będzie dopiero w wakacje , bo troszku to nie pora na wymiane okien i inne takie przyjemnosci haha ..
A mąż , no była rozmowa  bardzo poważna , kazde powiedziało co mu na wątrobie leży  i zobaczymy jak to zda egzamin .
Nie będę chwaliła chłopiny , bo wiesz jak to się gada ,,Nie chwal dnia przed.....,,

no to dobrze, że rozmawiacie ze sobą i do jakiegoś porozumienia doszliście na razie, nie ma co sie unosić honorem tylko szukać wyjścia, kompromisu etc....
a remont, tak masz rację lato jest najlepszym momentem, oby nie było za sucho i za wilgotno :))))
to trzym się tego :)
31 marca 2015 08:25 / 7 osobom podoba się ten post
ogladałam wczoraj wieczorem film Pasja,juz kiedys sobie obiecywalam, że nie będe ogladać nigdy więcej bo zawsze sie zrycze jak .....(jak dla mnie zbyt brutalny ten film)a co Panie tu robiły??jak zwykle sie kłóciły:)a pomodlic sie cholerka troche zamiast znów sie obrzucać błotem, wszystkim na wyjeżdzie jest ciężko, zamiast sie wspierać i sobie pomagać wolicie sie szarpac.
31 marca 2015 08:33 / 6 osobom podoba się ten post
Kazdemu, co lubi.
Juz poklocic bym sie wolala niz pomodlic.
31 marca 2015 08:36 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra

Kazdemu, co lubi.

Na wszystko jest czas i pora. Co kto lubi i co mu w duszy gra.
31 marca 2015 08:40
wichurra

Kazdemu, co lubi.

Az tak zle??:)
31 marca 2015 08:41 / 4 osobom podoba się ten post
Dlaczego źle? Mnie tam dobrze:)